GA+kuhinje

Svetla kuhinja dopušča kombiniranje z najrazličnejšimi barvnimi odtenki, izbor črnega korita pa doda piko na i že tako čudoviti kuhinji. Marko se je odločil za svetlo kuhinjo v že tako zelo svetlem prostoru. Prav tako ostaja brezčasna bela ena najbolj priljubljenih barv za opremljanje. 

“Sprva sem mislil, da bom imel drugačno kuhinjo, ampak po končanem načrtovanju in po predlogih Saša ter na podlagi opreme v stanovanju (okna, klima…) sva poiskala drugo rešitev. To rešitev sem tudi sprejel in sem zelo zadovoljen.”

Marko

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (452): magnolija, visok sijaj
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (452): magnolija, visok sijaj
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Marko je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Pravzaprav mi je izbor stila svetoval prodajalec Sašo, s katerim sem bil zelo zadovoljen. Dilema se je pojavila pri zadnji steni. Debatirala sva ali naj bo zadnja stena v lesu ali drugi izvedbi. Na koncu sem se odločil za svetlejšo steno, saj paše v že tako svetlo stanovanje.

V resnici je bilo zelo enostavno. Ste eden redkih ponudnikov, ki je v času epidemije obratoval in se kljub težji situaciji prilagodili vsem mojim zahtevam.

Vaš svetovalec Sašo se je zelo potrudil. 3D izris mi je bil posebej všeč, saj je zelo podrobno vizualiziral kuhinjo in se prilagodil prostoru ter vsem detajlom.

Ne. Iskreno povedano, sem sprva misli, da bom imel popolnoma drugačno kuhinjo, ampak po končanem načrtovanju in po predlogih Saša ter opreme v stanovanju (okna, klima…) sva poiskala drugo rešitev. To rešitev sem tudi sprejel in sem zelo zadovoljen.

 

Težko vprašanje… Vedno se pojavijo dvomi preden začneš z novo stvarjo – projektom. Ampak že po prvem svetovanju in 3D izrisu sem bil pomirjen, saj sem si nekako lažje predstavljal kako bo izgledala nova kuhinja.

Dolgi in veliki predali v katere lahko marsikaj shranim, črno korito ter pipa, ki v svetli kuhinji poskrbi za dodatni kontrast.

To je bil eden izmed poglavitnih razlogov zakaj sem se odločil za vas. Ste imeli najkrajši dobavni rok. Pred vami sem obiskal dva ponudnika ampak so imeli vsi daljše dobavne roke. Najbolj mi je bilo všeč, da je kuhinja prišla točno v tistem tednu kot smo se dogovorili.

Od 1 do 10 bi ocenil z 9,5. Moram poudariti, da sem bil res posebej zadovoljen z vašim svetovalcem Sašom. Njegova potrpežljivost in natančnost kljub vsem možnim popravkom ter spremembam, je pohvale vredna. 0,5 točke vam pa odvzamem, ker je vedno možnost za izboljšave. (smeh)

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]