GA+kuhinje

Urša se je odločila za sodobno imitacijo lesa z elegantno teksturo in toplimi toni. Imitacija lesa je osupljivo pristnega videza in poskrbi za brezčasno eleganco, zlasti v kombinaciji s premišljeno izbranimi barvami in s steklenimi poudarki. Za elegantne prehode med bivalnimi prostori se je med drugim odločila za stekleno omarico, ki daje prostoru sodoben pridih. V isti izvedbi je  izbrala regal v dnevni sobi in prišla do prijetne enotne podobe skladno z našim sloganom “več kot samo kuhinja”, kjer aktualna kolekcija nudi celovito in enotno opremo vašega doma.

“Glede na to, da imava v enem prostoru povezano med seboj kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, sva se prav tako odločila, da preostali del prostora in ne samo kuhinjo, opremiva z istim stilom, zato sva pri vas dodatno kupila vitrino za jedilnico in dnevni regal.”

Urša

Background
Fronta (887): Somerset hrast, imitacija
Delovna plošča (273): Carrara marmor, imitacija
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Background
Fronta (887): Somerset hrast, imitacija
Delovna plošča (273): Carrara marmor, imitacija
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna

Urša je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Že od samega začetka sva si želela svetlo kuhinjo. Želela sva moderno brez ročajev, odprto in kjer se čuti toplina. Ne pravijo za prazen nič, da je kuhinja srce doma. Bele kuhinje si nisem želela, ker je po mojem okusu preveč monotona. Iz tega razloga sem se že v začetku odločila za kombinacijo svetle z detajli v temnejših odtenkih. Ta je izpolnila vse najine želje, takoj ko sva jo videla. Kontekst celotne hiše smo načrtovali tako, da se v njej čim bolj začuti povezanost z naravo. Odtenki temnejših linij in barva lesa so rdeča nit celotne hiše, zato je bila izbira takšnih odtenkov logična poteza. Prva kuhinja, ki nama je v salonu »padla« v oči.

Prav ta kuhinja je bila razstavljena v vašem salonu, vendar v drugih odtenkih. Linije so naredile takojšen vtis na naju. Takoj nama je padla v oči, vedela sva da bova izbrala ta dekor. Gre za nevtralen odtenek z kombinacijo temnejšega, in prav zaradi te posebnosti se ga bova verjetno težko naveličala, hkrati ga pa lahko kombiniraš z drugo dekoracijo.

Bila sva pri vseh konkurentih in tudi pri določenih izrisala kuhinjo, za določene se nisva odločila že zaradi nama neprofesionalnega pristopa svetovalca. Pri vseh, pri katerih sva dala narediti izris je bil problem kotna rešitev, ki bi omogočala postavitev, ki sva jo želela. Tu je svetovalka Anja predlagala res vrhunsko rešitev. Predlagala je dvojni krožni izvlečni polici oz. vrtiljak. Maksimalno smo izkoristili kot in vanj spravim ogromno stvari, tudi opomni me tudi na določene posode na katere kdaj pozabim (smeh). Glede na to, da imava v enem prostoru povezano med seboj kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, sva se prav tako odločila, da preostali del prostora in ne samo kuhinjo, opremiva z istim stilom, zato sva pri vas dodatno kupila vitrino za jedilnico in dnevni regal.

Všeč mi je bilo, da nama je Anja predlagala elemente, katerih prej sploh nisva poznala, danes pa ne bi mogla brez njih. Na primer dvojni kotni vrtiljak in skriti predal za pribor. Svetovala nama je tudi, da lahko določene aparate skrijemo v omarice in tako posledično ne zavzemajo po nepotrebnem delovno površino. Pri svetovanju ni gledala le na dizajn kuhinje, ampak je upoštevala celoten izgled stanovanja, katerega sva ji med izrisom opisala in pokazala nekaj fotografij, prav tako je upoštevala vse najine želje, kar nama je bilo pomembno (bila sva slišana).

Nekaj idej sem že imela, mi je pa veliko pomagala tudi svetovalka Anja. Pri svetovanju mi je bilo všeč, da je imela Anja veliko idej. Najbolj mi je bila všeč funkcionalna rešitev za kot pri katerem smo imeli z vašo konkurenco vedno težave. S svetovalko sva se odločili, da bo čim več predalnikov, ker je to veliko bolj funkcionalno. Pri funkcionalnosti izvlečnih predalov za začimbe mi je dobro to, da so vse vedno na dosegu, tudi stvari katere so zadaj skrite posledično ne morem pozabiti na stvari katere ne vidim (smeh). V stari kuhinji je bilo veliko prostorov kateri niso bili do potankosti izkoriščeni. V glavnem, ta »pogruntavščina« poleg drugih me je prav gotovo kupila, zelo dobra zadeva.

Več kot pričakovano. Prav presenečena sva bila, ko sva prejela klic, da je kuhinja prispela, v večini primerov sva čakala dlje kot smo se dogovorili. Kuhinja je bila dostavljena v roku, za katerega smo se dogovorili, neglede na to, da so v letošnjem letu izredne razmere. Vse pohvale!

Odlično! V enem samem dnevu je bila kuhinja končana, resnično bi pohvalila monterje. Zelo so pazili da se kaj ne poškoduje. Res so se potrudili in bili pozorni na vsak detajl. Moja pričakovanja so se pretvorila v realnost, resnično sem zadovoljna z celotno storitvijo. GA+kuhinje bi priporočila vsakemu, ki veliko časa preživi v kuhinji in da veliko na kvaliteto, predvsem pa v večini šteje odnos, kateri se splete med kupcem in prodajalcem.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]