GA+kuhinje

S sodobno imitacijo lesa in kamna v kombinaciji z belo barvo ter premišljeno postavitvijo je Darji z našo pomočjo uspelo načrtovati prostor, v katerem bo s svojo družino z veseljem preživela svoj čas. Pri načrtovanju smo posebno pozornost posvetili izkoristku prostora in svetlobi.

“Prvi 3D izris smo naredili pri arhitektu in ga kasneje nesli v vaš salon GA+ Kranj, kjer smo ga dodelali. Nad končno izvedbo sem bila navdušena.”

Darja

Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Delovna plošča (124): oreh, imitacija
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Delovna plošča (124): oreh, imitacija
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Darja je povedala:

Zakaj ste se odločili za GA+ kuhinje? Kaj vas je prepričalo?

Najprej smo pregledali kataloge in izbirali kuhinje. Prvi 3D izris smo naredili pri arhitektu in ga kasneje nesli v vašo poslovalnico v Kranj, kjer smo ga dodelali. Nad končno izvedbo sem bila navdušena.

 Svetovalka je sledila najinim željam, naju poslušala in ni vsiljevala svojih idej. Predstavila je konkretne rešitve in nama predlagala kar nekaj koristnih nasvetov, katere smo tudi realizirali.

Ne. Pri izrisu je bilo vse super. Tudi pri popravkih se je svetovalka zelo potrudila, si vzela čas in pomagala. Večkrat smo dodelali načrte in popravljali malenkosti. Vse je potekalo brez zapletov.

Odlično. Vse super, se vidi, da je ekipa že zelo utečena. Vse je potekalo brez zapletov. Tudi pri montaži, je monter bil ves čas v kontaktu s svetovalko katera nama je načrtovala kuhinjo. Komunikacija med njima je bila jasna in bila sta zelo usklajena.

Ja. Verjetno tako kot večina mladih parov sva bila tudi midva malo skeptična. Predvsem zato, ker gradbena dela še niso bila dokončana in naju je skrbelo, da bi prišlo do odstopanj. Kasneje sva ugotovila, da je bil strah odveč saj smo izris prilagodili in vse je izpadlo tako kot sva želela.

Prostornost, izvlečne omarce, svetloba, predalniki in da smo maksimalno izkoristili prostor.

Ja zelo. Ubistvu ste nas vi preganjali (smeh). Presenečeni smo bili nad hitrostjo dobave.

Ja. Svetovalka naju je opozorila in predstavila vašo ponudbo. Dogovorili smo se, da bomo kasneje tudi kupili jedilno mizo v isti izvedbi.

Vse super. Samo pri enem predalu smo rahlo poškodovali izvlečna vodila, ampak smo že z reklamacijsko službo rešili. Čakamo novega. Ostalo je potekalo brez zapletov. S celotno storitvijo sem zadovoljna in jo priporočam vsakemu, ki bi želel brezskrbno načrtovati kuhinjo.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]