GA+kuhinje

Elena in Matic sta želela temnejšo, moderno kuhinjo z več delovne površine. Pri prenovi hiše sta skrbno načrtovala vsak kotiček in tudi kuhinja ni bila izjema. Že pred izrisom sta vedela kakšno postavitev želita in kako bosta izkoristila prostor. Temne ličnice v kombinaciji lesa so resnično nekaj posebnega in dajejo kuhinji poseben pridih.

“Že pred izrisom sva se dobro pozanimala o možnih kombinacijah in postavitvi kuhinje. Mojčini nasveti za maksimalni izkoristek prostora in funkcionalnih rešitvah so pa dali piko na i celotnemu projektu.”

Elena

Background
Fronta (340): črna, super mat
Fronta (337): vodna, super mat
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Background
Fronta (340): črna, super mat
Fronta (337): vodna, super mat
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna

Elena je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Bele kuhinje si nisem želela, ker je po mojem okusu preveč monotona. Iz tega razloga sem se že v začetku odločila za temnejše odtenke. Ko sva s hčerko obiskali salon se ji je zelo prikupila modra barva zato sva na koncu naredili kombinacijo.

Super je bilo, nimava pripomb. Naknadno sva prestavila pečico na višjo lego, da sva naredila prostor za mikrovalovno. Zavedava se, da veliko ljudi nima več mikrovalovne pečice, ampak mi smo je preveč navajeni, še posebej zjutraj (smeh).

Površine je bistveno več, kot sva je imela prej, ko nisva imela otoka. V bistvu smo celo hišo preuredili in adaptirali, zato je bila to odlična priložnost za dober premislek o tem, kakšno kuhinjo potrebujemo in kako optimalno izkoristimo prostor. Problem sva imela, ker sva bila primorana dostavo in montažo kuhinje prestaviti za cel mesec, saj so se tla prepočasi sušila.

Ne. Za postavitev sva se odločila sama. Svetovalka Mojca nama je pomagala pri funkcionalnih rešitvah, elementih, izvlečnih predalih in izkoristku prostora. Na Mojčin nasvet smo tudi prestavili štedilnik in ni nama žal.

Priročni nasveti. Mojca nama je svetovala zapolnitev prostora nad hladilnikom in druge malenkosti, ki na koncu naredijo velike spremembe pri izkoristku prostora. Pomagala nama je tudi pri osvetlitvi prostora. Sva super zadovoljna.

Zelo zadovoljna. Kot sem že prej omenila, so naju dobavni roki presenetili, saj so resnično kratki. Zaradi počasnega sušenja tal smo zamaknili dobavo in montažo za en mesec.

Vse je bilo super! 10ka. Mojco sva res pogosto klicala in vedno si je vzela čas za naju ter nama pomagala. Resnično vse pohvale Mojci.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]