GA+kuhinje

Ana in Andrej sta načrtovala svojo sanjsko kuhinjo kar v udobju svojega doma. S pomočjo svetovalke Mojce sta se odločila za moderni slog kuhinje – čiste linije in jasne razporeditve. Veliko truda sta vložila v izbor stila kuhinje, ki bi sovpadala v njuno stanovanje. Izris in izbor kuhinje je res nekaj posebnega, kar je tudi navdušilo našo ekipo pri GA+kuhinje.

“Oba z možem sva bila prisotna pri izrisu in ravno ta je bil ključni dejavnik pri odločitvi za nakup kuhinje. Zelo sva zadovoljna s strokovnostjo in navdušena nad idejami, ki nama jih je predstavila gospa Mojca.”

Ana

Background
Fronta (817): alpsko bela, visok sijaj
Fronta (893): Sanremo hrast, imitacija
Delovna plošča (193): alpsko bela
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (817): alpsko bela, visok sijaj
Fronta (893): Sanremo hrast, imitacija
Delovna plošča (193): alpsko bela
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Ana je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Dolgo časa sva razmišljala o stilu kuhinje. Iskala sva nekaj, kar se bo ujemalo z zunanjostjo kot notranjostjo hiše ter se na koncu odločila, da je moderni stil najprimernejši. Ni nama žal. Prav tako sva želela naravne oziroma osnovne barve, všeč so nama naravni materiali, zato je bila kombinacija bele in lesa kot nalašč za naju.

Oba z možem sva bila prisotna pri izrisu in ravno ta je bil ključni dejavnik pri odločitvi za nakup kuhinje. Zelo sva zadovoljna s strokovnostjo in navdušena nad idejami, ki nama jih je predstavila gospa Mojca.

Praktične rešitve glede postavitve in predalov. Da smo resnično izkoristili vsak kotiček. Simetrični izris, velike omare in predvsem to, ker je gospa Mojca upoštevala vse najine želje.

Sva, ampak ste nas prepričali s svojimi nasveti, rešitvami in strokovnostjo.

Vse je potekalo brez zapletov, montaža kuhinje in aparatov je bila zelo hitra.

Vse (smeh). Drugače je pa prehitro, da bi se odločila za eno stvar. Zelo všeč nama je, da smo lahko širino pulta prilagodili še za dodatnih 10cm več kot je standard in da smo lahko naredili dovolj prostora za napeljavo odtoka za vodo.

Svetovalca sva že prej pohvalila, funkcionalnost kuhinje je točno takšna, kot sva si zamislila. Nekaj novih rešitev nama je tudi predstavila gospa Mojca, tako da sva zelo zadovoljna z celotnim projektom. Ničesar nebi spremenila, zato ocena 10.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]