GA+kuhinje

Nina je svojo novo kuhinjo spoznala že v salonu GA+kuhinje. Odločila se je namreč za isti dekor in postavitev kuhinje, ki ju je videla ob prvem obisku in izrisu svoje bodoče kuhinje. Že v naprej je vedela, da si želi svetle odtenke, klasično postavitev in razkošen otok. Izbiri odtenka je namenila več pozornosti, saj si je želela kombinacijo nevtralnih odtenkov, ki bi se jih čim kasneje naveličala.

“Prej smo stanovali v stari hiši, kjer smo imeli zelo malo kuhinjo. V novi hiši je seveda sledila nova kuhinja, v kateri je resnično vse na dosegu roke. Funkcionalne rešitve olajšajo marsikatero opravilo, delovne površine pa je več kot dovolj.“

Nina

Background
Fronta (453): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (078): Sanremo hrast, imitacija
Ročaj (370): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (453): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (078): Sanremo hrast, imitacija
Ročaj (370): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Nina je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Všeč nama je bil klasični stil. Prva kuhinja, ki nama je v salonu »padla« v oči.

Z možem sva obiskala kar nekaj različnih salonov, vendar nikjer nisva prejela toliko koristnih informacij, pomoči in nasvetov kot v vašem salonu v Levcu. Tamkajšnja svetovalka je z izjemno prijaznostjo in strokovnostjo pritegnila najino pozornost in prav ta izkušnja je bila ključna, da sva se odločila za vas.

Vaša svetovalka se je res zelo potrudila in nama zelo pomagala pri sami postavitvi in razporeditvi posameznih elementov.

Prej smo stanovali v stari hiši, kjer smo imeli zelo malo kuhinjo. V novi hiši je seveda sledila nova kuhinja, v kateri je resnično vse na dosegu roke. Funkcionalne rešitve olajšajo marsikatero opravilo, delovne površine pa je več kot dovolj.

Kuhinja je bila dostavljena v roku, za katerega smo se sproti dogovarjali.

Ja, sedaj ne bi več izbrala visokega sijaja, saj se na frontah preveč poznajo prstni odtisi in umazanija. Čeprav se očisti zelo učinkovito in hitro, za naslednjo kuhinjo ne bom izbrala front v visokem sijaju.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]