GA+kuhinje

Vesna in njen partner sta od samega začetka vedela, da bosta imela črno kuhinjo. Bila sta prepričana, da je črna prava izbira, tudi postavitev in dekor sta imela dobro zamišljen. Kuhinja je bila načrtovana tako, da je vsak kotiček maksimalno izkoriščen, napredne funkcionalne rešitve pa resnično olajšajo vsakodnevna opravila. Realiziran projekt je zares nekaj posebnega!

“Že sama sva izdelala neko skico in popisala tiste zadeve, ki so nama bile pomembne. Seveda pa nama je dodatno svetoval tudi vaš svetovalec, s katerim sva bila izredno zadovoljna.”

Vesna

Background
Delovna plošča (192): Provence hrast, imitacija
Fronta (340): črna, super mat
Ročaj (430): linijski ročaj | nerjaveče jeklo
Background
Delovna plošča (192): Provence hrast, imitacija
Fronta (340): črna, super mat
Ročaj (430): linijski ročaj | nerjaveče jeklo

Vesna je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Že prej sva pregledala vse možne slike in modele kuhinj in sva kar hitro vedela, da je prava izbira črna kuhinja in tudi postavitev in dekor sva imela približno določeno.

Želela sva naravne oziroma osnovne barve, všeč so nama naravni materiali, zato je bila kombinacija črne in lesa kot nalašč za naju.

Že sama sva si izdelala neko skico in popisala tiste zadeve, ki so nama bile pomembne. Seveda pa nama je dodatno svetoval tudi vaš svetovalec. Zadovoljna sva bila z njim, saj nama je vse predstavil strokovno, prav tako pa je držal besedo pri vsem, kar nama je obljubil. Sva mu napisala tudi majhno zahvalo.

Bila sva pri vseh konkurentih in tam tudi izrisala kuhinjo. Pri vseh je bila problem kotna rešitev, ki bi omogočala postavitev, ki sva jo želela. Vsi so nama predlagali manjše tlorise, postavitve z manj elementi in delovnimi površinami. Vsi so tudi predlagali, da steno kjer je sedaj ozka izvlečna apoteka, kar zapremo. Pri vas pa je svetovalec Jure predlagal res vrhunsko rešitev. Maksimalno smo izkoristili kot, saj v ozko izvlečno apoteko spravim ogromno stvari.

Kuhalna plošča z integrirano napo Nikola Tesla, ki sem jo vzela preko vas. Tole je res zmaga! Zelo hitro segrevanje, integrirana napa, skratka super zadeva.

Zelo! Fanta sta bila natančna, precizna! Nimam nobenih pripomb. V bistvu sem šla le v službo in ko sem prišla domov, je bilo že urejeno. Tudi zdaj, ko jo uporabljava, nisva odkrila nobenih pomanjkljivosti. Natančni robovi, vodila so super, vse je ok!

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]