GA+kuhinje

Majhna, ampak prisrčna! Kuhinja v slogu skandinavskega minimalizma je izpopolnila prečudovit dom mladega para iz okolice Celja. Povedano po resnici, preprostost, minimalističen stil in čiste linije so navdušile tudi našo ekipo, ki ju je obiskala. Kuhinjo sta načrtovala v salonu GA+kuhinje in že ob izrisu je bilo jasno, da gre za prav poseben preplet industrijskega, modernega in retro stila, ki bo s svojim brezčasnim karakterjem še dolga leta navduševal.

“To je najina prva kuhinja! Sva zelo zadovoljna, saj smo zadeli tisto praktičnost, kuhinja ponuja dovolj delovnih površin, doseg do vseh pripomočkov je hiter.”

Tina

Background
Fronta (332)): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (193): alpsko bela
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (600): linijski ročaj | barva: črna
Background
Fronta (332)): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (193): alpsko bela
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (600): linijski ročaj | barva: črna

Tina je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva svetlo kuhinjo, v drugih kontrastnih odtenkih pa dodala preostale detajle. Lesen pult, niša ter črne luči, umivalnik, steklo na pečici, hladilnik, ročaji. Po celem stanovanju se prelivajo iste kombinacije, trio belih odtenkov, temnejših detajlov in lesenega dekorja. Za svežino, popestritev prostora pa poskrbijo roza detajli, recimo vaze, svečke, krožniki.

Ja, to je najina prva kuhinja! Sva zelo zadovoljna, saj smo zadeli tisto praktičnost, kuhinja ponuja dovolj delovnih površin, doseg do kuhinjskih pripomočkov je hiter. Celotno kuhinjo sestavljajo izvlečni predali, ki so za naju super rešitev. Tako večji predali, kot tudi ozki izvlečni predali za olje… vsak kotiček kuhinje je vrhunsko izkoriščen.

Kuhinjo sva načrtovala v salonu GA+kuhinje. Na začetku še nisva vedela, kako bi kuhinjo umestila v prostor, kakšne elemente bi izbrala in nama je pri odločitvi veliko pomagal vaš svetovalec Jure. Recimo, po internetu sva videla, da obstajajo dvignjeni kuhinjski otoki, torej da so na nogicah. Bilo nama je zares lepo, da spodaj ni tistega zaprtega prostora. To je bil le en detajl, ki nama ga je Jure pomagal začrtati, čeprav je to prava redkost. Je moral kar eksperimentirati, da nama je priskrbel nogice ter k strukturi prilagodil otok. Nogice so v bistvu od mizice, vendar je rekel, da bomo kuhinjo tako popolnoma prilagodili najinim željam. In ja, predstavil je veliko svojih idej, resnično mu je uspelo, da je kuhinja resnično takšna, kot sva si jo želela.

Ja, zelo! Mešalnik, posoda, … vse je vedno na dosegu roke. Zaradi svoje postavitve in elementov je zelo priročno-praktična kuhinja, v kateri je dovolj delovne površine za vsa opravila.

Hladilnik nama je bil zelo pomemben. Sva si vseskozi želela ta model. Če sva kaj vedela na začetku načrtovanja, sva vedela, da bova izbrala ta hladilnik (smeh). Ima neko dušo, naredi čisto drugačno vzdušje, kot če bi tam stal nek vgradni hladilnik.

Predvsem ta veliki predalniki so zelo kompaktni, saj se vidi, da brez problema nosijo veliko težo, recimo težke posode in krožnike. Predstavljeno nama je bilo, da zmorejo nositi breme do 80 kg in resnično se opazi, da brez težav »nosijo« takšno težo.

Kuhinjo smo dobili še pred rokom, ki so nama ga sprva povedali. Monterji so bili vrhunski, natančni. V enem samem dopoldnevu so končali zadevo.

Super kuhinja kar se tiče kvalitete, postavitve, stila, barv. Jure se je zares izkazal pri idejah, nasvetih! Smo imeli že izrisane neke različice, pa sva prišla kasneje, da bi poskusila še malo drugačno postavitev, iz brezročajne kuhinje sva šla na črne, nasadne ročaje. Vedno je bil na voljo, pripravljen eksperimentirati.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]