GA+kuhinje

Živa je že na začetku vedela, da si želi prostorno in funkcionalno kuhinjo, ki jo je mogoče hitro očistiti in v kateri bo vsakdanje delo postalo užitek. Krasen preplet alpsko belih odtenkov, lesenih dekorjev in urabnističnega odtenka – imitacije betona se skupaj zlijejo v zares krasno kuhinjo, ki kar kliče po druženju in zabavnem ustvarjanju. Piko na i doda podaljšan šank pult, ki omogoča hitro obedovanje za dve osebi. Krasna kuhinja, ki nas je očarala, saj se v njej resnično začuti povezanost elementov in toplina.

“V bistvu je bilo tako, da nam je že arhitektka v osnovi naredila približen izris kuhinje in v tem stilu smo kasneje to tudi izvedli. Je pa vaš svetovalec kasneje iz tega izhodišča zelo uspešno nadaljeval celoten projekt do končne izvedbe.“

Živa

Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Delovna plošča (266): barva: Kaledonija
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Delovna plošča (266): barva: Kaledonija
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Živa je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Radi imamo veliko svetlobe v prostoru in na splošno smo nekako bolj naklonjeni svetlejšemu pohištvu, ki poživi celotno stanovanje. Za brezročajne fronte in na splošno moderno pohištvo, pa smo se odločili zato, da se sklada s stilom celotne hiše in preostalega interierja. Prav tako je kuhinja preprosta za očistiti, enostavna in uporabna.

V bistvu je bilo tako, da nam je že arhitektka v osnovi naredila približen izris kuhinje in v tem stilu smo kasneje to tudi izvedli. Je pa vaš svetovalec kasneje iz tega izhodišča zelo uspešno nadaljeval celoten projekt do končne izvedbe.

Neka osnovna postavitev je bila začrtana, samo približno sem vedela, kaj želim imeti, vaš svetovalec pa mi je seveda predstavil številne dodatne funkcionalne rešitve, pokazal celotno ponudbo, kakšne so možnosti. Skupaj smo se potem odločili, hitro je razumel kakšne so moje želje, kakšen je naš stil in nam temu prilagojeno dal dobre nasvete. Dobro nam je svetoval o površinah, kakšna so najkvalitetnejša vodila in pa vse druge detajle, recimo med drugim tudi o površinah, ki so najbolj primerna za hitro čiščenje in čim manj dela (smeh).

Vsekakor, to je za opaziti, kajne? (smeh). To mi je najbolj všeč pri naši novi kuhinji, ki ponuja ogromno prostora tako za delo, kot tudi za shranjevanje. Super res!

Ja montaža je bila na datum, za katerega smo se dogovorili. Imeli smo eno manjšo reklamacijo, ki pa so jo ekspresno uredili. Eden od elementov je bil malenkost previsok, pri naročilu je prišlo do neke logistične napake, ampak tudi pri tem so se izkazali kot profesionalci, so res hitro uredili vse potrebno!

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]