GA+kuhinje

Tanja je izbrala industrijski slog kuhinje, saj je želela nekaj drugačnega, nevsakdanjega. Poleg tega ji je bilo pomembno, da fronte niso preveč občutljive in se jih lahko hitro in učinkovito očisti. Fronte in pult v imitaciji betona so bile tako dobra izbira, saj je barva dokaj nevtralna, hkrati pa moderna. Ker ima Tanja zelo rada dobro organizacijo, je izbrala številne predalnike in notranje, skrite regale, ki omogočajo razporeditev sestavin in kuhinjskih pripomočkov po njeni meri. Še posebej ji je všeč poseben element za shranjevanje zadev, ki omogoča hiter in učinkovit dostop do začimb.

“Nekaj idej sem že imela, mi je pa veliko pomagal tudi vaš svetovalec. Pri svetovanju mi je bilo všeč, da je imel Jure veliko idej.“

Tanja

Background
Fronta (892): siv beton, imitacija
Delovna plošča (319): Oksid, dekor
Ročaj (331): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (892): siv beton, imitacija
Delovna plošča (319): Oksid, dekor
Ročaj (331): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Tanja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Še nikjer prej nisem zasledila ta stil kuhinje. Želela sem kuhinjo, ki ni preveč občutljiva in da ima ravne ploskve. Saj veste, čiščenje je tako preprosteje in takšni materiali so mi bili vodilo že na začetku, ko sva si začela ogledovati različne stile kuhinje.

Kuhinjo sem načrtovala v salonu GA+ kuhinje BTC v Ljubljani pri vašem svetovalcu Juretu, ki nama je predstavil industrijski stil oz. barve, ki so nama bile zelo všeč. Sicer smo imeli že različne barve kuhinj, zato sem želela malo sprememb in siva barva betona se je zdela kot nalašč za nas. Je nevtralna barva, ki pa je trenutno v modi. Je tudi primerna barva za raznovrstne kombinacije.

Ker gre za moderno barvo, za katero pa hkrati mislim, da je dovolj nevetralna, da nekako kar ne more iti iz mode. Prav tako mi je super zadeva, da se na teh frontah praktično ne pozna umazanija, ali v prihodnosti morebitne praske. Zelo dobro se tudi čisti.

Nekaj idej sem že imela, mi je pa veliko pomagal tudi svetovalec. Pri svetovanju mi je bilo všeč, da je imel Jure veliko idej. Najbolj mi je bila všeč funkcionalna rešitev za začimbe, ki jo izvlečeš iz zgornjega regala in omara, ki vsebuje skrite predale. S svetovalcem sva se odločila, da bo čim več predalnikov, ker je to moj okus, moj stil. Pri tej funkcionalnosti za začimbe mi je všeč, da so vse vedno na dosegu. V stari kuhinji je bilo veliko prostorov na višini, ki sem jih težko dosegla, prav tako na določene zadeve zlahka pozabiš, če jih ne vidiš (smeh). V glavnem, ta »pogruntavščina« me je prav gotovo kupila, zelo dobra zadeva. Všeč so mi tudi predali, ki se odprejo v 100 % in tako ne pozabim na stvari, ki se nahajajo zadaj. To se mi je tudi dogajalo v stari kuhinji.

Monterja sta bila tukaj en dan in v enem dnevu je bila kuhinja zmontirana. Sta se fanta kar precej namučila, ampak resnično vrhunsko opravila svoje delo. Tudi dobavni rok je bil takšen, kot smo se dogovorili, to mi je bilo zelo pomembno.

Vse želje, ki sva jih imela v zvezi z novo kuhinjo, so se pretvorile v realnost. Pri kuhinji mi je všeč vse, nimam kaj dodati. Posebej pomembno mi je bilo, da podremo del stene, kot lahko vidite, da bi lahko prišla do takšne kuhinje. Malo sem morala prepričevati svojega moža, ampak na koncu mi je uspelo (smeh).

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]