GA+kuhinje

Alja je kontekst celotne hiše začrtala tako, da se v njej čim bolj začuti povezanost z naravo. Odtenki lesa se vrhunsko kombinirajo z belimi frontami visokega sijaja in podom, ki je prav tako v podobnih odtenkih kot pult. Les in bela barva pravzaprav predstavljata rdečo nit celotne hiše oziroma stanovanja, kar v hišo vnaša občutek domačnosti. Garantirano, kar začuti se toplina in udobje. Pri načrtovanju se je upoštevalo tudi dejstvo, da Alja rada kuha in tako potrebuje veliko delovnih površin in prostora za shranjevanje, zato je bila U postavitev najboljša izbira.

“Bila sva navdušena že ob izrisu, tudi arhitekt je potrdil, da je kuhinja dobro začrtana. Rekla bi, da je Jure dodal tisto piko na i prvotnemu načrtu kuhinje. Skratka, kuhinja nama je bila takoj všeč, dobesedno sva se v njo kar zaljubila (smeh).”

Alja

Background
Fronta (817): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (220): Arizona bor, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (817): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (220): Arizona bor, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Alja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Kontekst celotne hiše smo načrtovali tako, da se v njej čim bolj začuti povezanost z naravo. Odtenki bele in lesa so rdeča nit celotne hiše, zato je bila izbira takšnih odtenkov logična poteza. Bela barva mi je bila primarna izbira tudi zaradi želje po čim večji svetlosti stanovanja.

Sama postavitev je bila že v načrtih arhitekta, torej že od začetka je bila tako zamišljena, nadalje pa je veliko detajlov predlagal tudi vaš svetovalec Jure, recimo ergonomično višino elementov, izbiro stenske obloge, funkcionalne rešitve itd. Zanimivo je, da je bila kuhalna plošča prvotno načrtovana drugje, ampak nama je Jure predlagal pozicijo, ki omogoča pregled nad dnevnim prostorom. Bila sva navdušena že ob izrisu, tudi arhitekt je potrdil, da je kuhinja dobro začrtana. Rekla bi, da je Jure dodal tisto piko na i prvotnemu načrtu kuhinje. Skratka, kuhinja nama je bila takoj všeč, dobesedno sva se v njo kar zaljubila (smeh).

Ja, res je, med drugim sem si želela tudi, da je kuhinjo lahko očistiti, kar je pri teh frontah prav gotovo ena od prednosti. Ni ročajev, ni vrezljin, itd. Tudi pult v imitaciji bora je za čiščenje »top« zadeva.

Montaža je potekala brez problemov, razen hladilnik prvotno ni ustrezal, saj aparat ni bil kupljen v GA+kuhinje, vendar smo zadevo ekspresno uredili. Monterji so zelo skrbno vnašali material, vse ustrezno zaščitili pred poškodbami, na koncu pa tudi počistili za sabo.

 

Zelo, brez pripomb. Vsem tudi priporočim GA+kuhinje (smeh). Se mi zdi, da pri vas dobiš kvaliteto po dobri ceni.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]