GA+kuhinje

Barbara in Jernej sta se odločila za belo klasiko, saj sta si želela moderno, odprto in svetlo kuhinjo v njunem čudovitem mansardnem stanovanju. O izbiri barve ni bilo dvoma, saj so bili njuni barvni favoriti beli, sivi in leseni odtenki. Na koncu sta se po priporočilu svetovalke Vanje odločila za bolj specifično sivo barvo, to je oksid betonski odtenek, ki jima je še posebej všeč. Z G postavitvijo sta dobila kuhinjo, skladno z delovnim trikotnikom in z ogromno delovnih površin, v kateri je kuhanje in druženje postalo posebno doživetje. Bele kuhinje so res nekaj posebnega, se strinjate?

“Super mi je bilo, da nama je svetovalka Vanja predlagala elemente, katere prej sploh nisva poznala, danes pa ne bi mogla brez njih. Pri svetovanju ni gledala le na dizajn kuhinje, ampak je upoštevala celoten izgled stanovanja, katerega sva ji med izrisom opisala in pokazala nekaj fotografij. “

Barbara

Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (319): Oksid, dekor
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (319): Oksid, dekor
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Barbara je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva si klasično, odprto in svetlo kuhinjo. Ta je izpolnila vse najine želje. Celotno stanovanje sva želela opremiti v klasičnem slogu, zato sva izbrala kombinacijo bele, sive in lesenih dekorjev, skratka trenutno modernih odtenkov na področju notranjega opremljanja.

Stanovanje je mansardno, zato visoke omare niti niso prišle v poštev. Ker pa zelo rada kuhava in pečeva sva kljub temu želela maksimalno izkoristiti prostor, zato sva izbrala postavitev kuhinje v G obliki z veliko delovne površine, ki jo predvsem maksimalno izkoristim med peko slaščic. (smeh)

Seveda, kajti elementi, katere sva izbrala so res funkcionalni. Izpostavila bi predvsem kotni vrtiljak, v katerem imava shranjene stvari, ki zavzamejo veliko prostora. Super je, da ko potrebujem določeno posodo, ne rabim prestaviti en kup drugih zadev. Vrtiljak res omogoča shranjevanje po moji meri, vse je organizirano in vedno na dosegu roke. Super zadeva, ni kaj!

Imela sva neko zamisel glede primarne oblike, izpostavila pa bi svetovalko Vanjo, ki mi je glede na izbrani parket svetovala barvno kombinacijo, torej malo bolj industrijski stil pulta in stenske obloge, katere so narejene iz istega materiala kot parket. Pri kuhinji bi izpostavila tudi super funkcionalen električni priključek na pultu ob kuhalni plošči. Recimo, sedaj mi pride na misel kuhanje fižolove juhe, pri kateri nujno potrebujem palični mešalnik, ki ga enostavno priključim v neposredni bližini kuhalne plošče, tako da lahko kar med kuhanjem »zmiksam« zadevo.

Super mi je bilo, da nama je svetovalka Vanja predlagala elemente, katere prej sploh nisva poznala, danes pa ne bi mogla brez njih. Na primer kotni vrtiljak, električni priključek, skriti predal za pribor. Pri svetovanju ni gledala le na dizajn kuhinje, ampak je upoštevala celoten izgled stanovanja, katerega sva ji med izrisom opisala in pokazala nekaj fotografij.

Dobavni rok je bil tak kot smo se dogovorili, v temu času sva pripravila prostor.

Odlično, 10ka! V enem samem dnevu je bila kuhinja končana, resnično bi pohvalila monterje, ki so morali kuhinjo prinesti v drugo nadstropje in ob tem pazili, da niso kaj poškodovali. Res so se potrudili, bili pozorni na vsak detajl. Moja pričakovanja so se pretvorila v realnost, resnično sem zadovoljna z celotno storitvijo. GA+kuhinje bi priporočila vsakemu, ki veliko časa preživi v kuhinji in ki da veliko na kvaliteto.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]