GA+kuhinje

Pri Vanji ni bilo dvoma, kakšno kuhinjo si želi. Arhitektura in dizajn notranjega in zunanjega dela hiše so kar klicali po krasnih rustikalnih izrezih, ki lepo dopolnjujejo tradicionalen slog preostalega dekorja. Barva magnolije je po njenem prava izbira, saj je brezčasna in vrhunsko dopolnjuje tradicionalen, podeželski slog. Tradicionalen izgled pa v notranjosti skriva številne napredne funkcionalne rešitve in tehnološko napredne detajle. Odločila se je za krasen otok, ki omogoča dovolj delovnih površin za delo, druženje in obedovanje za dve osebi.

“Nekako sem že v naprej vedela, kakšno kuhinjo si želim, saj rustikalen slog sovpada s preostalim dekorjem in arhitekturo notranjega in zunanjega dela hiše. Je pa res, da nam je pri funkcionalnih rešitvah zelo pomagal vaš svetovalec iz salona GA+kuhinje Levec.”

Vanja

Background
Fronta (390): Magnolija, mat
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Ročaji (201): kovinski ročaj | barva: antična zlata
Background
Fronta (390): Magnolija, mat
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Ročaji (201): kovinski ročaj | barva: antična zlata

Vanja je povedala:

Zakaj ste izbrali rustikalen slog?

Predvsem zaradi celotnega izgleda kot takega, saj je tudi hiša od zunaj tradicionalnega izgleda, iz leta 1940. Tako smo želeli obdržati rdečo nit celotnega sloga zunanjega in notranjega dela hiše kot celote.

Ja, predvsem kuhinjski otok doda veliko prostornine.

Zaradi tega, ker je barva magnolije resnično brezčasna in smo izbrali tako rekoč doživljensko barvo, ki praktično ne more iti iz mode, je nevtralna in se je ne naveličaš.

Nekako sem že v naprej vedela, kakšno kuhinjo si želim, saj rustikalen slog sovpada s preostalim dekorjem in arhitekturo notranjega in zunanjega dela hiše. Tu ni bilo dvoma, slog, odtenki in na splošno celoten stil sem imela jasno začrtan. Je pa res, da nam je pri funkcionalnih rešitvah zelo pomagal vaš svetovalec iz salona GA+kuhinje Levec.

Recimo izvlečni električni priključek, tega prej nisem poznala. Je »top« zadeva, ko ga potrebuješ, ga izvlečeš, ko pa končaš, enostavno pospraviš priključek v notranjost kuhinje. Prav tako sem v dveh prejšnjih kuhinjah imela pomivalni stroj spodaj zato je bilo veliko nezdravega priklanjanja, svetovalec pa mi je predlagal, da je zaradi ergonomičnih vidikov veliko bolje imeti le tega na pravilni višini. Odličen nasvet, sama na to sigurno ne bi pomislila. Skratka, pri funkcionalnih zadevah mi je bilo predstavljeno veliko novega, nepoznanega.

Meni osebno to, da se je svetovalec resnično potrudil, si vzel čas in sem imela res občutek, da je vsaka stranka zanj pomembna, v našem primeru midva, čeprav ni mogel vedeti, da bomo kuhinjo vzeli pri GA+kuhinje. Poleg tega je predstavil številne ideje, za katere smo se v večini primerov kasneje zares odločili. Izpostavila bi še, da smo bili na vezi od začetka, torej načrtovanja, pa do končne montaže. Recimo, naknadno smo naročili še eno letvico, kar nam je svetovalec prav tako uredil, čeprav je bil na dopustu. Rečem lahko samo odlično, resnično nimam nobene pripombe.

Zadovoljna, saj so se držali roka, v dveh dneh je bila zadeva v celoti zaključena. Prav tako brez pripomb.

Vse, to je kuhinja mojih sanj. Tako kot sem si predstavljala, takšno kuhinjo sem dobila.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]