GA+kuhinje

Maja se je odločila za načrtovanje kuhinje v GA+kuhinje Levec. Rezultat našega skupnega načrtovanja je prelep dizajn, ergonomična funkcionalnost in postavitev, ki je primerna za brezskrbno ustvarjanje kulinaričnih specialitet, obedovanje in druženje z družino in prijatelji. Maja si je želela čim bolj svetle odtenke, zato sta se z našim svetovalcem Juretom na koncu odločila za belo barvo v visokem sijaju, ki daje občutek brezpogojne svežine in čistoče. Predstavlja glavno barvo te čudovite kuhinje.

“Enostavno, to je moj stil kuhinje, nekako sem si želela takšno svetlo kuhinjo z visokimi omarami, skoraj do stropa. Bela barva in visoki sijaj zares dodata tisto veličino prostoru, zato sem dala visokemu sijaju prednost pred mat obdelavo.“

Maja

Background
Fronta (470): alpsko bela, ultra visok sijaj
Fronta (405): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (354): siv beton, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (430): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (470): alpsko bela, ultra visok sijaj
Fronta (405): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (354): siv beton, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (430): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Maja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Enostavno, to je moj stil kuhinje, nekako sem si želela takšno svetlo kuhinjo z visokimi omarami, skoraj do stropa. Bela barva in visoki sijaj zares dodata tisto veličino prostoru, zato sem dala visokemu sijaju prednost pred mat obdelavo.

Cela nit odtenkov v stanovanju predstavlja bolj temen les, kar najbolj poudari pod, zato sem želela, da so ostali detajli svetli. Z temnejšim lesenim podom in malenkost svetlejšimi lesenimi odtenki »šank« pulta in treh omaric se super kombinira visoki sijaj bela. Da pa ne bi bilo vse dvobarvno, sva dodala črne detajle, recimo črne stole po celotnem stanovanju. Leseni detajli vsekakor dajo neko toplino prostoru.

Brez pretiravanja lahko rečem, da me je s svojim znanjem in idejami prepričal svetovalec Jure iz salona GA+kuhinje Levec. Takole bom rekla, ko greš kupovati kuhinjo, ne greš samo v en salon. Bila sva pri nekaj ponudnikih, cene so bile bolj ali manj podobne, vendar sva se za GA+kuhinje Levec odločila, ker nama je Jure predstavil veliko dodatnih idej in funkcionalnih rešitev, ki nam jih drugje niso. To je pretehtalo. Prišla sva z neko fiksno idejo, ki jo je upošteval, vendar vedno znova dodal nekaj novih idej, ki so naju prepričale. Recimo ročaji, zelo všeč so mi brezročajne kuhinje, Jure pa nam je predstavil fronto, ki sicer izgleda kot brezročajna, vendar so na vrhu integrirani aluminijasti linijski (»nasadni«) ročaji. Točno to opcijo sva kasneje tudi izbrala.

Imela sva tudi pomoč arhitekta, ki je malo drugače izrisal postavitev in zasnoval arhitekturo celotnega stanovanja in notranje opreme, vendar smo na koncu celotno idejo prilagodili najinim začetnim željam, saj se v vseh detajlih nismo strinjali.

Vse! (smeh) Ne res, kot družina se veliko se zadržujemo v kuhinji, otok in dodaten »šank« pult kar popestri dogajanje v kuhinji. Otroci velikokrat sedijo na barskih stolčkih, kjer jesta in se pogovarjamo. Skratka, pogosto uporabljena rešitev. Poleti bo super, ker se iz kuhinje neposredno odpira terasa. Komaj čakam!

 

Vsega so se držali, rekli so mi, da bo montaža čez 2 meseca, dobila sem točen datum in na ta dan je bila montaža. Ni bilo nobenih težav, saj je merilec še enkrat preveril vse mere in načrt. Same pohvale, nimam kaj za kritizirati.

Vse skupaj odlično! 10ka.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]