GA+kuhinje

V salonu BTC – Ljubljana smo skupaj z Lenčko načrtovali kuhinjo in dnevno sobo, ki sta posebej prilagojeni ljudem s posebnimi potrebami. Celotna kuhinja in dnevna soba sta načrtovani tako, da se lahko z vozičkom doseže vse delovne površine in predale ter olajša vsakodnevna opravila. Lenčka se je odločila za brezročajno belo lepotico, ki se kot nekakšen “podaljšek” prelevi v dnevno sobo in s tem poskrbi za res poseben in enoten izgled pohištva.

“Kuhinjo sva kupila v salonu BTC – Ljubljana. Gospod Miha je bil zelo ustrežljiv. Vzel si je čas, zelo nazorno pokazal vse rešitve in predloge. “

Lenčka

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (551): alpsko bela, mat
Delovna plošča (273): Venato Bianco marmor, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (551): alpsko bela, mat
Delovna plošča (273): Venato Bianco marmor, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Lenčka je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva moderno kuhinjo, ki bo prilagojena najinim potrebam. Celotno kuhinjo smo prilagodili višini vozička, da lahko nemoteno dosežem vso delovno površino in predale. V višje ležeče predale sva shranila stvari, ki jih redko uporabljava, ostale kuhinjske pripomočke sva pa shranila v spodnji del kuhinje, kjer so vedno na dosegu roke. Na odločitev je tudi vplivalo čiščenje kuhinje. Želela sva gladko površino, katero bo čim lažje očistiti.

V prejšnjem stanovanju sva imela vašo kuhinjo, s katero sva bila zelo zadovoljna, zato tudi nisva veliko razmišljala o drugih ponudnikih. Vedela sva, da se boste potrudili in kuhinjo prilagodili najinim potrebam. Nekako ste pri nama že v preteklosti vzbudili največ zaupanja. Vedela sva, da imate kvalitetno pohištvo in kvalitetne storitve, zato je bila odločitev za ponovni nakup preprosta.

Ja, vedela sva, da mora biti kuhinja višinsko prilagojena mojim potrebam, obenem pa tudi, da nima ročajev. Razlog za to je predvsem ta, da se z vozičkom velikokrat zatikam v njih.

Kuhinjo sva kupila v salonu BTC – Ljubljana. Gospod Miha je bil zelo ustrežljiv. Vzel si je čas, zelo nazorno pokazal vse rešitve in predloge. Zaradi višine kuhinje smo sprejeli nekaj kompromisov, predvsem pri izbiri umivalnika. Veliko umivalnikov je preglobokih za to višino. Vesela sva, da se je z gospodom Mihom vse dalo pogovoriti in dogovoriti.

Izpostavila bi hladilnik. Prej sva imela velik in visok hladilnik, ki ni bil vgrajen. V bližini prejšnjega stanovanja ni bilo trgovine, zato sva potrebovala večji hladilnik, da sva vanj shranila dovolj hrane. Sedaj tega ne potrebujeva več, zato sva se odločila za bolj praktični vgradni hladilnik. Tudi višino pečice in pomivalnega stroja smo prilagodili najinim potrebam, kar nama zelo olajša vsakdanja opravila. V kuhinji imam tudi posebej prilagojen delovni pult, ki je spodaj prazen za lažji dostop z vozičkom. Resnično celotna kuhinja je prilagojena in narejena tako, da nama olajšuje vsakodnevna opravila.

Zelo, vse je potekalo hitro in tako, kot smo se dogovorili.

Ja, vedela sva, zato smo tudi izrisali dnevno sobo kot nekakšen »podaljšek« kuhinje. V salonu smo skupaj s kuhinjo tudi načrtovali dnevno sobo. Dnevna soba ima tudi to posebnost, da so v celotnem spodnjem elementu skriti predali, kar je za naju super, saj so nizki in lahko dostopni. Dnevna soba se lepo povezuje s kuhinjo, kar verjetno ne bi dosegli, če bi jo kupila drugje.

Čista desetka. Od svetovanja do montaže je vse potekalo brez zapletov in sva zelo zadovoljna.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]