GA+kuhinje

Ste za temnejšo moderno kuhinjo? Kuhinjo z otokom, ki bo služil kot dodatna delovna površina in kot prostor za druženje? Uršula je že od samega začetka vedela, da bo imela temnejšo, moderno kuhinjo z otokom in osvetljenimi poličkami. Skupaj smo načrtovali čudovit projekt, ki se lepo povezuje z dnevnim prostorom in s tem poskrbi za enotno podobo doma.

“Vaša svetovalka Petra je bila zelo ustrežljiva, informativna in natančna. Resnično je olajšala celotni nakupni proces in mi pomagala pri izbiri ter postavitvi kuhinje. “

Uršula

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (839): Terra siv beton, imitacija
Delovna plošča (273): Venato Bianco marmor, imitacija
Ročaj (760): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (839): Terra siv beton, imitacija
Delovna plošča (273): Venato Bianco marmor, imitacija
Ročaj (760): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Uršula je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

V poštni nabiralnik sem prejela vaš katalog in v njem zasledila ta stil kuhinje. Odločitev ni bila težka, saj sem takoj vedela, da je to stil, ki mi je pisan na kožo in ga želim imeti v stanovanju.

Ja, želela sem moderno, funkcionalno kuhinjo s temnejšimi odtenki, s katero bom maksimalno izkoristila prostor. Pri tem mi je vaša svetovalka Petra zelo pomagala.

Petra. Vaša svetovalka Petra je bila zelo ustrežljiva, informativna in natančna. Skratka super svetovalka, ki je resnično olajšala celotni nakupni proces in mi pomagala pri izbiri ter postavitvi kuhinje. Tako, da Petri vse pohvale iz moje strani.

Malo, vsaj do izrisa. Vedela sem, da bom imela temnejšo moderno kuhinjo, ampak do končnega 3D izrisa si nisem dobro predstavljala, kako bo končni izdelek izgledal. Po končanem izrisu in svetovanju so se vsi dvomi poslovili. Vedela sem, da je to kuhinja, ki si jo želim.

Zelo všeč so mi osvetljene poličke. Na osnovi tega sem se tudi odločila za Noblesso. Kuhinja nekako ustvari občutek galerije in se lepo povezuje z dnevnim prostorom. Naslednja stvar, ki bi jo izpostavila, je pa otok. Je zelo funkcionalen in prostoren. Posebnost je, da nima umivalnika ali kuhalne plošče, ampak je izključno namenjen kot delovna površina in prostor za druženje.

Ja. Obljubljenih rokov dobave ste se držali, nimam kaj za dodati.

Ja. Vedela sem že pred izrisom in tudi gospa Petra mi je povedala.

Od 1 do 10? Čista 10-ka. (smeh)

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]