GA+kuhinje

nakup kuhinje po meri kotna kuhinja

Nakup kuhinje po meri

Nakup kuhinje po meri je lahko zelo zapleten proces, o katerem morate dobro premisliti in ga skrbno načrtovati. Obstaja veliko stilskih trendov, funkcionalnih rešitev, postavitev in drugih detajlov, na katere morate biti pozorni, ko se odločate za nakup. Če z načrtovanjem kuhinje nimate izkušenj, bo najbolje, če se boste za pomoč obrnili na strokovnjake, ki poznajo vsak milimeter in detajl načrtovanja kuhinje. To bo najboljši način, da boste za svojo investicijo dobili največ. Za vas smo pripravili nekaj začetnih, nepogrešljivih napotkov, na katere morate biti pozorni, ko začenjate zahteven projekt prenove ali načrtovanja nove kuhinje.

Delovni trikotnik za bolj učinkovito delo

Pri nakupu kuhinje po meri bodite pozorni na glavne kuhinjske elemente, kot so hladilnik, pomivalno korito in pečico/kuhalno ploščo, ter jih razporedite v skladu z delovnim trikotnikom. Kuhanje bo tako enostavnejše, saj na poti do glavnih »postaj« ne bo nobenih ovir, ki bi vas omejevale pri delu. Priporočljivo je, da je posamezna stranica navideznega delovnega trikotnika dolga od 120−280 cm. Razmislite o svojih delovnih ciklih v dosedanji kuhinji in razmislite, če bi kaj spremenili, izboljšali.

nakup kuhinje po meri delovni trikotnik

Izberite funkcionalne rešitve

Izberite fleksibilne funkcionalne rešitve. Do tovrstnih kuhinjskih elementov zlahka dostopate, ko jih potrebujete in jih prav tako enostavno odstranite, ko potrebujete prostor za brezskrbno gibanje po kuhinji. Odločite se za genialne, inovativne rešitve kot so izvlečni delovni pult/miza, električni dvižni priključki ter kotne elemente, ki omogočajo vgradnjo praktičnih, izvlečnih polic. To je le nekaj rešitev, obstaja pa še veliko drugih trikov, s katerim bo vaša kuhinja postala bolj funkcionalna.

Majhna kuhinja, velik problem?

En od glavnih razlogov za nakup kuhinje po meri je prilagodljivost. Če imate majhen kuhinjski prostor, je ključno, da do potankosti izkoristite vsak kotiček vaše kuhinje. Obstajajo številne funkcionalne rešitve, s katerimi boste maksimalno izkoristili majhen prostor. Primer so funkcionalne kotne omare, v katere se vgradi vrtiljak ali »ledvičke«. Pogosta izbira so tudi izvlečni elementi, skriti predali in funkcionalne pregrade predalov, s katerimi bo shranjevanje postalo bolj učinkovito. Če imate težave s prostorom, lahko bolje izkoristite stenski predel s pomočjo uporabnih stenskih nosilcev, ki omogočajo, da do kuhinjskih pripomočkov, loncev in drugih dodatkov dostopate hitro in brez težav.

Miza v kuhinjskem prostoru?

Razmislite, če želite v kuhinjski prostor umestiti tudi mizo za kulinarično druženje s prijatelji, družinsko druženje ali še pogostejši stik z vašimi najmlajšimi, ki bodo ob vaši prisotnosti, pridno opravljali domačo nalogo. Z mizo v kuhinji se bodo družinske aktivnosti še bolj prepletale, kuhanje pa bo postalo še bolj zabavno. Rešitev je lahko tudi podaljšan “šank” pult, ki je pogosta izbira naših strank.

nakup kuhinje po meri lesena moderna kuhinja
Izbira vaše sanjske kuhinje je lahko zelo zapleten proces, o katerem morate dobro premisliti in ga skrbno načrtovati. Obstaja veliko stilskih trendov, funkcionalnih rešitev, postavitev in drugih detajlov, na katere morate biti pozorni, ko se odločate za nakup.
Ekipa
GA+ kuhinje

Moderen ali tradicionalen slog?

Nakup kuhinje po meri vam omogoča svobodo izbire! Imate raje strogo moderen, klasičen ali tradicionalen stil kuhinje? Kateri od stilov se bo bolje prepletal s preostalim pohištvom v vašem domu? Obstajajo številni modeli rustike ali moderne rustike, moderne klasike ali strogo minimalistične, moderne kuhinje, ki jih je možno kombinirati z številnimi stilskimi smernicami preostalega pohištva.

nakup kuhinje po meri svetla rustikalna kuhinja

Nakup kuhinje po meri je dolgoročna investicija

Nakup kuhinje po meri je investicija, ki se obrestuje na dolgi rok. Pri načrtovanju vaše nove kuhinje je potrebno razmisliti o tisoč in eni stvari, saj ne gre za vsakdanjo investicijo. Bolje je, če kuhinjo načrtujete s pomočjo strokovnjakov, ki so načrtovali že na stotine kuhinj in poznajo vsak milimeter pravilnega načrtovanja. Pri GA+kuhinje vam ponujamo brezplačno in neobvezujočo 3D načrtovanje, ki zajema svetovanje o stilskih in funkcionalnih rešitvah, izmero prostora in pripravo 2D in 3D izrisa vaše sanjske kuhinje.

Kuhinjo lahko načrtujete z našimi strokovnimi svetovalci v salonih GA+kuhinje, imamo pa tudi zelo močno terensko ekipo svetovalcev, ki bodo celotno načrtovanje opravili kar pri vas doma. Zaupajte nam vaše želje, mi pa bomo le te pretvorili v realnost.

Salone GA+kuhinje najdete v Ljubljani (salon Rudnik in BTC), Mariboru, Kranju, Novem mestu, Levcu. Prijavo na brezplačno 3D načrtovanje lahko oddate tudi tukaj ali na telefonski številki 080 7336.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]