GA+kuhinje

Trendi kuhinj v letu 2021

Trendi kuhinj v letu 2021

Kakšni trendi kuhinj bodo zaznamovali leto 2021?

Ko govorimo o kuhinji, so nekateri trendi kuhinj brezčasni. Vedno si želimo čisto, funkcionalno in praktično kuhinjo. Prejšnje leto smo kar lep čas preživeli v kuhinji, najverjetneje dlje kot katero koli leto prej kar se očitno še vedno se nadaljuje v letošnje leto. Če imamo lepo urejeno, funkcionalno in domačno kuhinjo, smo v njej verjetno preživljali še več časa, saj prijeten ambient vedno doprinese k dobremu vzdušju.

V ospredju barvne palete kot osnova poleg sive ostajata bela in črna kuhinja, novost pa so materiali, s katerimi ju bomo v novem letu kombinirali. V letu 2021 se vračajo tudi kuhinje v skandinavskem stilu. Sicer s preprostimi linijami in večinoma v beli barvi, a v kombinaciji s toplim lesom, tradicionalnimi kurišči in krušnimi pečmi. In še nekaj – kuhinjski otok je to sezono obvezen!

Nerjavno jeklo (Inox) – večni trend v kuhinjah

Nerjavno jeklo se več desetletij uvršča v sam vrh pri izbiri materialov za pomivalnike in pipe in kot kaže se bo ta trend nadaljeval tudi v prihodnje. Je sijoče, elegantno in klasično, najbolj pomembno je pa enostavno čiščenje, odpornost na visoke temperature, udarce in kemične vplive možnost 100% reciklaže. 

Trendi kuhinj v letu 2021
Kompozitni material – granital

Pomivalna korita narejena iz kompozitnega materiala so v zadnjih letih pridobila na popularnosti, med trendi letošnjega leta pa so v samem vrhu. Izredno atraktivni in trpežni granital pomivalniki so na voljo v različnih naravnih, zemeljskih tonih, ki bodo v letu 2021 v ospredju. Je izjemno trden, trpežen in enostaven za vzdrževanje.

Trendi kuhinj v letu 2021
Načini vgradnje pomivalnikov

Trenutno najbolj zaželena načina vgradnje sta popolnoma vgradni (F), kjer kuhinjske pomivalnike vgradimo v kuhinjski pult, tako da je zgornji rob pomivalnika v isti ravnini kot kuhinjski pult in pod montažna (vgradne posode) (U), ki omogoča vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob pomivalnika prekrije površina kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov.

Trendi kuhinj v letu 2021
Kvarcit

Kot delovna površina je najbolj pomemben delovni pult. Tehnični material, katerega imenujemo kvarcit je trpežen, cenovno ugoden, lep in dokaj okolju prijazen. Nudi široko paleto izbere barv in njihovih kombinacij.

Trendi kuhinj v letu 2021
Beton je še vedno v modi

Pridružuje se mu nova izvedba – terakota beton za sodoben industrijski videz kuhinje v toplejšem in prijetnejšem ambientu.

Trendi kuhinj v letu 2021
Vedno zmagovalni večni les

Eleganca je nazaj! Leseni dekor ličnic in pulta za eleganten videz in super šik v kombinaciji z mat črno. Les je trajnostni material, je vzdržljiv, enostaven za čiščenje in lep. Vrača se oreh!

Trendi kuhinj v letu 2021
Dramatična temnina

V ultra mat izvedbi seveda brez prstnih odtisov sta se črni in rdeči pridružili novi barvi  – snežno bela in peščena z Anti-fingerprint premazom proti prstnim odtisom. Nove modele kuhinj si lahko pogledate tudi na naši strani pod rubriko KUHINJE.

Trendi kuhinj v letu 2021
Skandinavski stil

Nov segment v podeželskem stilu – za poustvaritev skandinavskega stila prihaja nova bela lakirana ličnica minimalnih oblik z značilnimi steklenimi visečimi omaricami s “križem”.

Trendi kuhinj v letu 2021
Izkoristek prostora

Funkcionalnost v kuhinji je najbolj pomembna in prav je da izkoristimo prav vsak kotiček le-te. Izbira omaric do stropa je enostavna rešitev, saj se na njih ne bo nabiral prah, vi pa pridobite na svojem dragocenem prostoru. Kljub temu, da do polic na vrhu ne dosežete je prostor izkoriščen in lahko na zgornje police zložite stvari katere ne potrebujete vsak dan. Vanj lahko skrijemo, kar se da skriti.

Trendi kuhinj v letu 2021

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]