GA+kuhinje

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI – ZA BOLJŠI JUTRI

4.8.2023 je Slovenijo prizadela naravna katastrofa, katere razsežnosti si nihče ni mogel predstavljati. Vasi so se spremenile v jezera, ceste so izginile in ljudje so čez noč izgubili svoje domove ter vso lastnino. Večletno delo je bilo izbrisano v le nekaj urah. Reke, podtalnice in potoki so prestopili svoje bregove, hiše in stanovanja pa so postali le zasilna zavetja pred deročimi vodami.

Veliko ljudi je bilo primoranih zapustiti svoje domove, svoje hišne ljubljenčke ter drugje poiskati varno zavetje. Posledice vodne ujme segajo preko materialne škode, saj si bo sleherni prebivalec Slovenije zapomnil ta dan.

Vendar za vsakim dežjem posije sonce. Kot slovenski narod smo se ponovno izkazali za izjemo solidarno skupnost, ki zna stopiti skupaj in pomagati ljudem, ki so se znašli v stiski.

Ker tudi v slovenskem podjetju GA+ kuhinje ne moremo ostati ravnodušni, smo se odločili, da bomo od vsake prodane kuhinje, ostalega pohištva ali gospodinjskega aparata namenili del sredstev družinam, ki so bile prizadete v nedavni vodni ujmi.

Skupaj zmoremo, skupaj smo močnejši!
Ekipa GA+ kuhinje

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]