trendi kuhinj

POMLADNI TRENDI KUHINJ 2020

POMLADNI TRENDI KUHINJ – NAJ BO BARVITO!

Končno se je prikazalo sonce in zacvetele so prve cvetlice. Pomlad je tu!

Za mnoge najlepši letni čas nas napolni z energijo, postanemo produktivnejši. Torej, zakaj ne bi tega prenesli v srce vašega doma? Odenite svojo kuhinjo v različne barve in tako poskrbite za pomlad in sonce tudi znotraj doma.

Med kopico barv, ki so na voljo, se je težko odločiti kje začeti. Za vas smo izbrali nekaj trendi kombinacij, s katerimi ne boste zgrešili.  

Pomladni trendi kuhinj

DAMSKA KUHINJA

Prisrčni pasteli v kombinaciji s kamnom. Bombažno roza je prefinjenega odtenka, ki poudari vašo nežnost, kamen pa doda noto k vaši zabavni in modni osebnosti

Trendi kuhinj 2020

SONČNA KUHINJA

Rumena barva je ena redkih barv, ki je primerna za vsak prostor. Zagotovo bo v vašo kuhinjo prinesla sonce. Svetla, krepka rumena barva s subtilnimi oranžnimi toni, ustvarja prostor svetlejši ter daje v njem občutek svežega in živahnega.

Pomladni trendi kuhinj 2020

TROPSKA KUHINJA

Ustvarite tropsko barvno mešanico. V našem salonu vam ponujamo možnost izbire barv po RAL lestvici, kar pomeni – po vašem okusu.

Za popolno kuhinjo, ki vas prevzame, dodajte k njej kanček citrusov z dražljivimi toni, kot sta limona in lipa. Za sijaj pa odtenke mete in koral.

Naše mnenje je, da svetli in barviti toni izjemno dobro delujejo z modernim, elegantnim dizajnom in ne pozabite, da lahko naredite odličen vtis, če se osredotočite na določena območja, kot so otoki, zgornje omare in stenske obloge.

Kuhinje 2020

ELEGANTNA KUHINJA

Z uporabo svetlečih kovinskih odtenkov, ki prinašajo prijeten sijaj, boste ustvarili pravi luksuzni videz. V kontrastu z zlato, bodo dali pridih razkošja v vaši kuhinji. Dodatki naj bodo iz kovinskega zlata, bakra ali brona. Videz dokončajte z delovnim pultom v imitaciji kamna ali marmorja, fronte v visokem sijaju pa bodo odbijale svetlobo ves dan, še posebej, ko bo na njih svetilo sonce.

Prostorska kuhinja

Vse to in še več lahko dosežete pri nas! V izbranih salonih GA+ kuhinje, vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali in izrisali kuhinjo po vaših željah. Možnost kombinacij je nešteto, obljubimo vam, da ne boste razočarani.

Vabljeni na izris vaše sanjske kuhinje:
https://www.ga-kuhinje.si/prijava-na-izris-kuhinje/

MORDA VAS ZANIMA TUDI