GA+kuhinje

Kuhinje po elementih so elegantna rešitev

Kuhinje po elementih so elegantna rešitev

Kuhinje po elementih, narejenih po meri, so elegantna rešitev

Kuhinje po elementih, ki se natančno prilegajo meram vašega prostora, so izjemno trajne in elegantne. Nič se namreč ne more primerjati z izkoristkom prostora, ki ga omogočajo kuhinje po elementih, narejenih po meri. Kuhinjski elementi, ki jih izberete pri izdelavi kuhinje po meri, bodo odražali vaš edinstven slog ter vam omogočili optimalno organizacijo in funkcionalnost prostora. Vsaka špranjica je lahko zapolnjena, kar vam dovoljuje, da preostanek prostora zapolnite po svojih željah. Ob prenovi ali prvem opremljanju torej dobro premislite, kako jo boste napolnili. Izogibajte se pretiranemu kopičenju in raje sprva računajte na manj elementov. Če se selite v novogradnjo, boste imeli dodatno prednost pri izbiri tlorisa, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Po meri narejene kuhinje po elementih so v tem primeru odlična rešitev za vse, ki ste radi popolnoma sproščeni v svojem domu, ki imate željo po kakovosti in eleganci ter želite svojo kuhinjo po elementih uporabljati še zelo dolgo.

Pri načrtovanju vaše kuhinje po elementih je treba upoštevati več dejavnikov. Prva je funkcija, kar pomeni načine, na katere uporabljate svojo kuhinjo. Premislite, kako jo uporabljate zdaj in kako jo želite oblikovati v prihodnosti, da bo delovala še bolje in vam še bolj ustrezala. Vprašajte se, kako trenutno izpolnjuje vaše prihodnje potrebe. Mogoče načrtujete družino in več kuhanja doma? Se selite zaradi tega, ker boste prvič živeli sami in veliko vlagali zlasti v kariero, manj pa v dom in družino? To so pomembna vprašanja, ki si jih morate zastaviti, da dobite odgovore glede dizajna. Ker je kuhinja vse pogosteje povezana z jedilnico, obe pa tudi velikokrat tvorita enoten prostor z dnevno sobo, je v modernem času postala središče domačega življenja. Nemalokrat se tukaj začnejo in zaključujejo naši dnevi in marsikdo v njej preživlja tudi delovnike, če dela od doma. Ravno zato je tako pomembno, da si izberemo material in stil kuhinje po elementih, ki je pravi za nas.

Kuhinjsko pohištvo naj bo funkcionalno, a tudi prijetno na pogled

Kuhinje po elementih so elegantna rešitev

Kuhinjsko pohištvo že dolgo ni več omejeno samo na omare nad in pod umivalnikom ter okoli štedilnika. Biti mora prijetno in funkcionalno, saj je kuhinja vse bolj prostor, kjer preživljamo večino časa, ko smo doma. Kuhinjski elementi, primerni za vas, so odraz vašega premikanja skozi tri najpogosteje uporabljena področja:
– Korito
– Hladilnik
– Štedilnik in pečica

Ti trije kuhinjski elementi morajo biti razporejeni dovolj blizu, kar vam olajša pripravo hrane ter lahko tudi zmanjša možnosti za nesrečo med prenašanjem vročih pladnjev med njimi. Nihče si namreč ne želi takšne, ki bi bila nepraktična ali še huje – neuporabna. Nikakor ne smemo pozabiti niti na prostor za shranjevanje. Če nimate polic in predalov za shranjevanje pripomočkov in aparatov, boste hitro naleteli na težave in kuhanje bo postalo nočna mora. Razmislite o območjih, kjer lahko povečate prostor za shranjevanje, na primer na otoku (če ga načrtujete), poleg hladilnika ali pod kuhalno ploščo s predali za lonce in ponve. Sodobne kuhinje ponujajo različne edinstvene in inovativne možnosti shranjevanja. Strokovnjaki za razporeditev kuhinje po elementih lahko z načrtovanjem in inovacijami ustvarijo delovni prostor, ki je učinkovit in praktičen.

Dodatki za kuhinjo pričarajo v vašem domu posebno toplino

Kuhinje po elementih so elegantna rešitev

Dodatki za kuhinjo so tista češnjica na torti, ki doda najslajši okus. Vsaka gospodinja se rada ponaša s prti in prtički, usklajenimi z barvo namizne dekoracije, denimo šopka. Če je kuhinja z jedilnico v enem prostoru, so gotovo tekstil in vse vrste servirnih posod in pribora med najbolj zanimivimi in raznolikimi dodatki za kuhinjo, ki nam pričarajo posebno vzdušje. Hkrati pa se opremljanje z dodatki začne že pri svetilih, ki jih izberemo. Osvetlitev je zelo pomembna, saj ustvarja intimno ali hladno atmosfero. Za delo ob pultu je bil včasih običaj prižgati neonsko svetilko, sedaj jih vse bolj nadomeščajo LED svetila. Slednja omogočajo tudi različne barvne kombinacije, kar je mnogim všeč. K opremi kuhinje sodi tudi pomivalno korito s pipo, kjer naj se slog ujema z izbranim dizajnom pohištva. Nikakor pa ne pozabite na izbor kuhinjskih aparatov, ki so lahko v različnih dimenzijah, z enojnimi ali dvojnimi vrati, samostoječi ali vgradni.  Natančno preglejte možnosti želenih aparatov, da boste lahko ustvarili sanjsko kuhinjo, ki ustreza vašemu kulinaričnemu slogu in osebnemu okusu.

Montaža kuhinje naj se prepusti strokovnjakom

Kuhinje po elementih so elegantna rešitev

Montaža kuhinje se mogoče komu zdi enostavna. A kdorkoli je že kadarkoli poskusil montirati kuhinjsko pohištvo, zelo dobro ve, koliko se 2 centimetra razlikujeta od enega, kadar gre za milimetrske praznine med hladilnikom in steno. Zaradi tega ničesar ne prepuščajte naključju in zaupajte strokovnjakom z izvedbo od začetka do konca. Kuhinje GA+ je blagovna znamka podjetja Home Furniture Design International d.o.o., ki na slovenskem tržišču predstavlja redkost pristopa s celostnimi storitvami. Z vami so od želje do njene uresničitve in se vam popolnoma posvetijo. Nudijo vam brezplačno svetovanje in izmero, izris ter montažo vaše nove kuhinje ter pripadajočih aparatov. Pokukajte na njihovo spletno stran in se potopite v svet kakovostnih in estetskih GA+ kuhinj.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]