GA+kuhinje

Kotne kuhinje

Kotne kuhinje

Kotne kuhinje in kuhinjski elementi po meri za vsak dom

Kotne kuhinje s svojo prilagodljivo zasnovo izboljšajo funkcionalnost prostora ter poskrbijo za dodatne shranjevalne površine. Kuhinja je v zadnjih letih ponovno zaživela kot osrednji prostor, kjer se družina zbere ob obroku, se druži, dela in zabava. Načrtovanje edinstvene kuhinje, ki bo ugajala vsem družinskim članom, je lahko zastrašujoča naloga. A z malce ustvarjalnosti ter premišljenim in skrbno zasnovanim načrtom ni nemogoča.

Razmislite, koliko ljudi je v vašem gospodinjstvu? Kje boste sedeli? Kje shranjevali gospodinjske naprave? Kaj pogrešate v svoji sedanji kuhinji oziroma česa si želite v novi? Če želenih elementov še niste videli realiziranih oziroma jih ni v redni prodaji, je pohištvo po meri fantastična odločitev. Številni posamezniki ob omembi kotne kuhinje po meri najprej pomislijo na višjo ceno. Res je, da sprva predstavlja nekoliko večjo naložbo, a se ta hitro povrne. Elementi po meri so namreč individualno prilagojeni prostoru in njegovim posebnostim. Prav tako so izdelani iz vrhunskih materialov in kakovostne strojne opreme, ki zagotavljajo osebno prilagojeno izbiro sloga, zaključkov ter okovja.

Pri oblikovanju je ključno najti ravnovesje med estetiko in praktičnostjo. To vam bo omogočilo, da boste v celoti izkoristili razpoložljivi prostor za shranjevanje, a vam ob tem ne bo treba žrtvovati oblike. Najbolje je začeti s kuhinjskimi elementi ter njihovo postavitvijo. Ti predstavljajo povezovalno točko ter nudijo neomejene možnosti postavitve in oblikovanja.

Kotne kuhinje

Zakaj se odločiti za pohištvo po meri?

Kotne kuhinje narejene po meri so trajnostna in izpopolnjena rešitev. Noben prostor ni idealen in izredno težko se najde model kuhinje, ki bi popolnoma ustrezal prostoru. Vnaprej oblikovani kuhinjski elementi ob montaži hitro ustvarijo manjše luknje, ki jih je nato treba zapolniti. Takšen prostor tako deluje nedokončano ali nič kaj estetsko. Spodaj smo zbrali 4 prednosti, ki jih prinaša izdelava kuhinje po meri:

Natančno prileganje in dobro izkoriščen prostor

Po meri narejene kotne kuhinje se natančno prilegajo meram prostora, zaradi česar je ta optimalno izkoriščen. Tako je vse proporcionalno uravnoteženo glede vseh dimenzij po višini, globini in širini (150 mm). Z individualno obliko pridobite več shranjevalnega prostora ter funkcionalne kotičke, kot je na primer predal za začimbe.

Pestra izbira barvnih shem, modelov, materialov in detajlov

Pri oblikovanju prostora, kot je kuhinja, so detajli še kako pomembni. Od njih je odvisen edinstven videz, ki določa kaj bo osrednji del prostora, hkrati pa igra pomembno vlogo tudi faktor vzdrževanja oz. čiščenja. Ob pravi izbiri materialov in obliki detajlov, si lahko prihranite ogromno časa za samo vzdrževanje čistoče.

Kuhinja ustreza vašim kuharskim navadam

Vsakdo ima svoj način priprave hrane – najsi gre za postopke ali shranjevanje. Pohištvo po meri dopušča, da obliko prilagodite vašim lastnim kuharskim navadam. S pravilno zasnovo prostora si boste poenostavili pripravo obrokov ter zmanjšali morebitne nesreče.

Strokovno izvedena vgradnja

Pogosta napaka, ki jo številni naredijo ob nakupu kuhinje je, da se odločijo za montažo v lastni režiji. Žal nepoznavanje procesa izdelave in vgradnje hitro privede do napak. Te sprva niso vidne, vendar se pojavijo čez leta. Najpogosteje jih odražajo povešeni elementi, prostori (luknje) med elementi, upognjeni pulti ipd. Te napake se sicer da odpraviti, a je popravilo drago. Strokovni montažerji bodo poskrbeli, da je montaža kuhinje strokovno izvedena od začetka do konca, s tem pa ji boste zagotovili daljšo življenjsko dobo.

Kotne kuhinje

Kuhinjski elementi po meri in kako poteka njihova zasnova?

Kotne kuhinje zahtevajo podrobno načrtovanje od samega začetka. Proces oblikovanja je z najrazličnejšimi vzorci, barvami in detajli izjemno razburljiv. Toda če ne veste, kaj počnete, se ta proces hitro sprevrže v nočno moro.

Naloga strokovnjakov v podjetju GA+kuhinje je, da vam zagotovijo čim manj stresen proces izbire. Z dolgoletnimi izkušnjami in bogati znanjem vam bodo svetovali in vam pomagali sprejeti prave odločitve v skladu z vašimi zahtevami.

Da bi vaši kuhinjski elementi bili kar najbolje zasnovani, bo poskrbel brezplačen paket “Brez skrbi”, ki zajema vrsto brezplačnih storitev, kot so izmera, izris, dostava, montaža kuhinje in vgradnja aparatov. 

Paket “Brez skrbi” – Načrtovanje, izris in 3D vizualizacija kuhinje

Kuhinjski elementi in njihovo načrtovanje je bolje opraviti s pomočjo strokovnjaka. To vam bo prihranilo precej časa, energije in nepredvidenih stroškov. Brezplačen paket “Brez skrbi” vključuje premium storitve celovitega načrtovanja kotne kuhinje na domu.

Terenski svetovalec vas bo obiskal na domu, vam predstavil modele, barvne sheme in opravil izmero prostora. Podal vam bo vse detajle oblikovanja ter vam svetoval pri realizaciji želja. Svetovalci namreč odlično poznajo proces izdelave, zato bodo našli funkcionalne rešitve za vsak izziv.

Se sprašujete, zakaj izris na domu? Odgovor je preprost. Načrtovanje poteka v sproščenem vzdušju in brez pritiska. Barvne sheme in materiali v realni svetlobi pa vam podajo še bolj podrobno predstavo o tem, kako bodo videti vsi novi kuhinjski elementi. Precizen metrični sistem, ki dopušča maksimalno prilagodljivost, zagotavlja uravnoteženost proporcev ter enostavno, pregledno oblikovanje. Natančni izmeri ter predstavljenim vzorcem sledita 2D in 3D vizualizacija kuhinje. Ti vam bosta omogočili povsem bolj realistično predstavo kako bo prostor izgledal.

Prvi korak do sanjske kotne kuhinje je prijava na brezplačno in neobvezujoče strokovno svetovanje, ki na domu traja med eno do dve uri (celotno načrtovanje).

Na povezavi si lahko ogledate modele kuhinj in dobite idejo za vašo sanjsko kuhinjo.

Za maksimalno izkoriščeno in h krati estetsko dovršeno kuhinjo pa priporočamo, da nas obiščete v enem izmed šestih salonih po Sloveniji ali pa se prijavite na 3D izris. 

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]