GA+kuhinje

funkcionalne rešitve v kuhinji in organizacija prostora

Funkcionalne rešitve v kuhinji

Funkcionalne rešitve v kuhinji so zelo pomemben dejavnik na katerega morate biti vsekakor pozorni pri načrtovanju in nakupu nove kuhinje.

Odločitev za nakup kuhinje se ne zgodi nemudoma kot vsakodnevni nakupi, ampak želja po nakupu nove kuhinje v nas zori dlje časa. Po navadi začnemo o novi kuhinji razmišljati zaradi nezadovoljstva z izgledom ali pomanjkanja funkcionalnih rešitev naše stare kuhinje. Menjava ali prvi nakup kuhinje ni majhen zalogaj, saj je potrebno biti pozoren na številne pasti slabe izbire kuhinjskih elementov. Bolje je, da kuhinjo načrtujete s pomočjo vrhunskih strokovnjakov, ki poznajo vsak korak popolne prenove kuhinje. To je najboljši način, da se izognete možnim napakam in posledicam nepremišljenih odločitev. Preden se lotite načrtovanja, pa vam v nadaljevanju ponujamo nekaj inovativnih, funkcionalnih lastnosti kuhinj, o katerih morate razmisliti, ko se odločate o novi kuhinji.

Tehnologija shranjevanja

Pri izbiri predalnikov je pomembno, da se odločimo za popolnoma izvlečna vodila, ki omogočajo nemoten izkoristek notranjega prostora. Danes so na voljo številna tehnološko napredna vodila, ki omogočajo precejšnje težnostne obremenitve in mehko zapiranje predalov. Ob vsakodnevni naglici v kuhinji je namreč bistvenega pomena, da do kuhinjskih pripomočkov dostopamo hitro in brez skrbi, da bi pri tem poškodovali kuhinjske elemente. Različne izvedbe predalov omogočajo popolno prilagodljivost glede na potrebe posameznikov. Lahko se odločite za klasične predalnike ali skrite izvlečne predale. V omarah lahko izbirate tudi med številnimi drugimi elementi, kot so vrtiljak, vrtljiv za 360 °, izvlečne ledvičke, kotne omarice z navzven vrtljivimi policami ali omare z izvlečnimi košarami za shranjevanje.

Pametna kuhinja za varno uporabo električnih naprav

Funkcionalne rešitve v kuhinji zajemajo tudi kuhinjske elemente, ki morajo biti tehnološko in estetsko zasnovani tako, da omogočajo varno in brezskrbno uporabo električnih aparatov. Izberite električne priključke, ki so prilagodljivi tako, da jih lahko skrijete, ko jih več ne potrebujete. Poleg tega lahko izberete električne priključke z vgrajenim USB vmesnikom, saj tudi kuhinjsko okolje, kjer preživimo veliko časa, postaja vse bolj povezano s pametnimi napravami. Med drugim se lahko odločite za »electro-drive« sistem, s katerim bo za odpiranje in zapiranje dvižnih omaric poskrbela tehnologija. Izkoristite ves potencial, ki ga ponujajo tehnološko napredne kuhinje.

Bolje je, da kuhinjo načrtujete s pomočjo vrhunskih strokovnjakov, ki poznajo vsak korak popolne prenove kuhinje. To je najboljši način, da se izognete možnim napakam in posledicam nepremišljenih odločitev.
Ekipa
GA+ kuhinje

Dodatki za popolno organizacijo

Pravi užitek je ustvarjati v kuhinji, ki je smiselno organizirana. Izberite dodatno opremo, ki bo omogočala vam popolnoma prilagojeno hrambo kuhinjskih pripomočkov in pribora. S pregradami si lahko optimalno prilagodite prostor v predalih. Z dobro organizacijo boste imeli vse pod nadzorom, kuhanje pa bo postalo svojevrstno doživetje.

Načrtujte svojo novo kuhinjo po meri s pomočjo strokovnjakov

Načrtovanje kuhinje po vaši meri je lahko zelo zahtevno, saj je potrebno razmisliti o tisoč in eni stvari. Poleg izbire funkcionalnih atributov kuhinje, je potrebno kuhinjo tudi pravilno dimenzijsko načrtovati. Bolje je, da kuhinjo v celoti načrtujete s pomočjo strokovnjakov, ki imajo ogromno izkušenj in vam bodo znali celovito svetovati, na kaj morate biti pozorni pri izbiri kuhinje. V salonih GA+kuhinje so zaposleni zgolj visoko specializirani svetovalci, ki vam bodo predstavili, kakšno postavitev, stil, funkcionalne prednosti in mere kuhinje so primerne za vaš dom. Če si želite kuhinjo načrtovati iz udobja vašega doma, imajo tudi močno terensko ekipo svetovalcev, ki pridejo na vaš dom, kjer vam opravijo izmero in pripravijo 3D izris vaše nove kuhinje. Pri izbiri dimenzij kuhinje, stila in postavitev ste lahko popolnoma svobodni, saj ponujajo kuhinje po meri, do milimetra natančno.

Stopite v kontakt z nami in skupaj načrtujmo funkcionalne rešitve v kuhinji

Naše salone najdete v Ljubljani (salon BTC in salon Rudnik), Mariboru, Kranju, Novem mestu in Levcu. Prijavo na 3D izris v salonih ali na domu lahko opravite tudi na naši spletni strani ali na telefonski številki 080 7336.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]