GA+kuhinje

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Podjetje Ga+kuhinje je največji specializiran trgovec za kuhinje in belo tehniko v Sloveniji. Poleg sodobno opremljenih salonov v Ljubljani, Rudniku, Mariboru, Levcu, Kranju in Novem mestu so naša specifika izrisi na domu in spletna trgovina z belo tehniko.

Strokovnost

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Svetovalci v salonih GA+ kuhinje so strokovno izobraženi na področju kuhinj in bele tehnike. V podjetju se zavzemamo za individualen pristop, saj lahko le tako prisluhnemo željam posameznika in jih tudi uresničimo. Posebno pri nakupu kuhinje je naša vizija seznanitev in podučitev kupca o neštetih možnostih na področju načrtovanja kuhinj in izdelava 3D izrisa, ki je skupek strokovnjakovega znanja in kupčevih želja.

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Poleg izkušenih svetovalcev, so pomemben del našega podjetja še pooblaščeni monterji kuhinj Noblessa in Brigitte – in ne nazadnje vsi tisti, ki skrbijo, da naše poslanstvo poteka nemoteno. Izpostavimo lahko raznolikost in nepogrešljivost naših oddelkov:
(Informacije/ Naročanje/ Spletna trgovina/ Oglaševanje/ Informatika/ Backoffice/ Reklamacije/ Finance)

Vsak izmed oddelkov našemu kupcu nudi podporo oz. Izkušnjo. Ključna prednost podjetja GA+kuhinje je, da se naša pomoč kupcu ne konča ob nakupu oziroma ob zaključku montaže, ampak si prizadevamo, da ostajamo na voljo tudi v bodoče – v primeru dodatnih informacij, reklamacij, ponovnih nakupov. Biti vsak dan boljši je naš skupni cilj. In ker je odnos med nami in našimi kupci za nas izrednega pomena, vam želimo ponuditi največ.

Naša odlika je individualnost. Prilagajamo se željam in potrebam posameznika, zato, da lahko kupcu ponudimo natanko to kar v dani situaciji potrebuje.

Ga+kuhinje – Nakupna izkušnja

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Posvet s strokovnjaki

Ob nakupu kuhinje v salonih GA+kuhinje strankam nudimo unikaten paket “brez skrbi”. Ker želimo našim kupcem ponuditi kar se da brez-skrben in udoben nakup smo poskrbeli, da kupec prejme brezplačen paket storitev, ki vključuje 3D izris, izmero, dostavo po Sloveniji, montažo in jamstvo kuhinje. Prav tako nudimo demontažo in odvoz stare kuhinje, kar kupcu bistveno olajša potek prenove.

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Izris na domu

Izris kuhinje na domu je edinstvena storitev, ki kupcu omogoča, da svojo bodočo kuhinjo načrtuje v domačem okolju. Gre za premium storitev naših izkušenih terenskih svetovalcev. Ob izrisu na domu ima kupec priložnost, da morebitne dileme v zvezi s prostorom reši nemudoma. Svetovalec prostor izmeri, predstavi materiale in barvne sheme ter skupaj s kupcem načrtuje novo kuhinjo. Kaj je še lahko boljše kot načrtovanje nove kuhinje v sproščenem domačem okolju?

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Nakup aparatov

Poleg nakupa v fizičnih trgovinah, nudimo tudi varno in udobno izkušnjo nakupa aparatov v spletni trgovini. Kljub nakupu preko spleta nudimo možnost vračila in reklamacije, brezplačno dostavo ob nakupu nad 299,00€, možnost odvoza starega aparata in dokup jamstva.

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Kvaliteta – cena

Naj gre za nakup bele tehnike ali kuhinje, v podjetju v GA+kuhinje stremimo k cilju, da kupcem ponudimo želeno kvaliteto po dostopnih cenah. Glede na raznolikost ponudbe lahko pri nas vsakdo najde nekaj zase.

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Obročno odplačevanje

Kupcem omogočamo raznolikost financiranja pri čemer bi izpostavili možnost obročnega financiranja (12- 60 obrokov). Postopki odobritve obročnega odplačevanja so hitri in najpomembneje – celoten postopek od informativnega izračuna do odobritve oz. nakupa opravite v naših poslovalnicah, brez obiska banke. Obročno financiranje omogočajo: Leanpay, Summit leasing, Diners club in NLB posojilne kartice. Več o obročnem financiranju na povezavi.

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Vse na enem mestu

Nakup kuhinje z razlogom predstavlja enega zahtevnejših projektov na poti do novega doma, zato je ključno, da lahko kupcem na enem mestu ponudimo vse, od začetka do konca. Zaposleni v GA+kuhinje smo z vami vse od informativnega izrisa, nakupa kuhinje, aparatov in dodatne opreme, izmere na lokaciji, informiranja, izvedbe naročila, demontaže in odvoza obstoječe kuhinje, ob dostavi in montaži nove kuhinje in ne nazadnje ob poprodajni podpori, kadar jo kupec potrebuje.

6 razlogov zakaj izbrati GA+ kuhinje

Še vedno v dvomih?

GA+kuhinje v številkah:
5636 uspešno zaključenih projektov
47714 zadovoljnih strank
21698 ur načrtovanja
45 zaposlenih
6 salonov po Sloveniji

Prijavite se na vaš brezplačni 3D izris in skupaj z našimi svetovalci načrtujte svojo sanjsko kuhinjo! Prijavite se lahko preko spletnega obrazca ali pa se oglasite v enem izmed naših salonov.

Nekaj naših zaključenih projektov

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]