6 trikov kako prihraniti denar pri nakupu

Stroški namestitve nove kuhinje lahko zlahka znašajo več tisoč evrov. Sledite našim napotkom in zagotavljamo vam, da boste sigurno prihranili nekaj denarja in ohranili nasmešek na vašem obrazu.

  • Najdražje ne zagotavlja boljše kakovosti

Rezultati raziskav kažejo da dražje opremljene kuhinjske znamke nimajo nujno bolj zadovoljnih strank. Poglobite se in ugotovite, kateri cenovni razred bi vam ustrezal.

  • Kupite trajne kuhinjske enote

Poglobite se v materiale. Rezultati kažejo, da lahko vrsta izbranih komponent, prekritih z laminatom, vpliva na njihovo trajanje.

  • Počakajte na razprodaje

Spremljajte razprodaje, še posebno v času praznikov. Če lahko počakate do takrat, da dobite novo kuhinjo, potem lahko prihranite.

  • Poenostavite

Čim preprostejša je postavitev in polnjenje, tem cenejša je kuhinja. Upoštevajte, da ta cena vključuje najcenejše vendar kvalitetno “polnjenje” omar in dodatkov. Če želite na vrata postaviti zapiralnike in v polnilo vključiti pomivalni stroj in ozko grlo, bo cena takoj skočila. Primerjajte cene končnih nivojev, kateri vas zanimajo.

  • Nakupujte najbolje ocenjene aparate

Kuhinjski aparati, ki nudijo leta brezhibnih storitev, obstajajo, vendar boste morali dobro raziskati kateri so ali pa bodo morda celo presegali vaš proračun. Izvedite več o stroških različnih kuhinjskih aparatov in o tem, koliko lahko pričakujete, da boste plačali za visokokakovosten stroj.

  • Kupujte na odprodaji oz. razstavne eksponate

Lahko si pogledate našo rubriko ODPRODAJA kjer redno objavljamo razstavne eksponate kuhinj, kateri so razstavljeni po salonih in pripravljeni na prodajo po izjemno znižani ceni.

MORDA VAS ZANIMA TUDI