GA+kuhinje

Uspešna dobrodelna akcija s Palčico Pomagalčico za Aleksejo

Leta 2022 smo se v podjetju GA+ kuhinje odločili, da bomo oktobra in novembra ponovno naredili dobrodelno akcijo, s katero bomo lahko pomagali otrokom s posebnimi potrebami. Izvedeli smo za Aleksejino zgodbo, stopili v kontakt z društvom Palčica Pomagalčica in se dogovorili za sodelovanje. Od vsake prodane kuhinje ali ostalega pohištva in od vsakega prodanega aparata smo del sredstev namenili čudoviti, prikupni in dobrovoljni punčki Alekseji.

Alekseji so zdravniki diagnosticirali sum na mitohondrijsko miopatijo za katero zdravilo žal še ne obstoja. Pred tremi leti je Alekseja začela obiskovati terapije pedokinetike, katere temeljijo na nevroplastičnih treningih in na vzpostavitvi izvornih gibov. Aleksejini rezultati in napredki so spodbudni, ampak je za vse to potrebna maksimalna vztrajnost, disciplina in minimalno trikrat tedensko obiskovanje terapij. Celotno zgodbo Alekseje si lahko preberete na povezavi: S Palčico Pomagalčico pomagajmo Alekseji.

Zapolnjen urnik s službo, skrb za Aleksejo in njenimi šolskimi obveznostmi ter redno obiskovanje terapij, v upanju, da bo nekoč samostojna, predstavlja veliko odgovornost za družino kot tudi ogromen finančni zalogaj. Zato v podjetju GA+ kuhinje ponosno naznanjamo, da smo uspeli zbrati kar 2.760,00 EUR!

Nejc Goršek podelitev

Družina je vez, ki jo kujejo ljubezen, toplina in spoštovanje. Je kompas, ki nas vodi in je navdih, s pomočjo katerega lahko dosežemo višave. Počaščeni smo, da smo lahko bili del Aleksejine zgodbe. Njej in njeni družini želimo vse dobro in čimprejšnji doseg zastavljenih ciljev.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]