O PODJETJU GA+KUHINJE

Kaj je naše poslanstvo, vizija? Zakaj sodelovati z nami?

seperator - kuhinje po meri
Kvalitetna storitev po vaši meri v salonih GA+kuhinje

O podjetju GA+kuhinje:

Home Furniture Design International d.o.o. je podjetje, ki temelji na odličnem in družbeno odgovornem poslovanju, kar nam omogoča, da smo korak pred konkurenco in časom. Zavedamo se svoje edinstvenosti, kar se odraža v dinamiki, ki vlada v našem podjetju, ter v naši sposobnosti hitrega prilagajanja in odzivanja na tržne potrebe.

Ponosni smo na svojo visokokakovostno storitev, ki je usmerjena k zadovoljstvu naših strank, ki se vedno znova z veseljem vračajo k nam. Skrb za okolje, v katerem delujemo, in vzdrževanje dobrih poslovnih odnosov na vseh ravneh je del naše filozofije.

Zaposleni so ključnega pomena za naše uspehe, saj se njihovo zadovoljstvo odraža v doseganju skupnih in individualnih ciljev. Home Furniture Design International d.o.o. posluje ne le v Sloveniji, ampak tudi v Italiji in na Hrvaškem, kar dokazuje našo zavezanost rasti in širitvi na mednarodno raven.

AB12

NAŠA VIZIJA
Naša vizija je zagotavljati celovito storitev, vrhunsko svetovanje in brezskrben nakup za vsakogar. Skrb za zadovoljstvo naših strank je ključnega pomena. Zavedamo se, da lahko le na ta način zagotovimo storitev, ki jo naše stranke od nas pričakujejo in zaradi česar se rade vračajo v GA+kuhinje.

ab2

KAJ POČNEMO
Na trgu našim strankam ponujamo najboljšo storitev po njihovih željah pri izbiri kuhinje in bele tehnike. Fokus je vedno bil in bo tudi v prihodnje na zadovoljstvu vas – naših strank, ki nam pomagate rasti in ste pomemben člen pri oblikovanju novih uspešnih poslovnih zgodb.

AB13

NAŠE POSLANSTVO
Naše poslanstvo je prisluhniti željam in potrebam naših strank, jim ponuditi brezskrbno in po njihovih željah prilagojeno izbiro rešitev nakupa kuhinje z belo tehniko. In vse to hitro in brez skrbi.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Katere so naše prednosti, kaj nas naredi najboljše?

seperator - kuhinje po meri

BREZPLAČEN PAKET “BREZ SKRBI”

Za prenovo kuhinje bomo poskrbeli mi, od začetka do konca! Izkoristite paket brezplačnih storitev: izmera, izris, dostava, montaža, vgradnja aparatov.

STORITEV PO MERI
Ponujamo kuhinje po vaših željah, ki so popolnoma prilagojene vašim potrebam.

kvalitetna storitev v salonu ga+kuhinje

PRIJAZNOST ZAPOSLENIH
Naši zaposleni so strokovnjaki na svojih področjih, poleg tega pa so predvsem prijazni ljudje, ki bodo prisluhnili vašim željam in vam jih pomagali uresničiti.

HITRA STORITEV
Izbira gospodinjskih aparatov, še bolj pa kuhinje po vaši meri, ni mačji kašelj. Pomagali vam bomo sprejeti prave odločitve in od začetka do konca izpeljali kvalitetno storitev v najkrajšem možnem času.

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.