fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.
 GA+kuhinje
Naš matrični sistem za izris kuhinje omogoča maksimalno prilagodljivost in pregledno načrtovanje vaše nove kuhinje. Vse dimenzije elementov se po globini, širini in višini lahko povečujejo ali manjšajo po 150 mm. S tem se zagotovi uravnoteženost proporcev vseh dimenzij. Odločite se za izdelavo kuhinje po meri, ki bo popolnoma prilagojena vašim potrebam, saj se lahko odločite za poljubne kombinacije dimenzij, postavitev, stila, barv, ličnic in drugih detajlov kuhinje. Izberite GA+kuhinje, kuhinje po vaši meri.
Izris kuhinje po vaši meri
Matrični sistem za izris kuhinje po meri omogoča enostavno in pregledno načrtovanje ter maksimalno prilagodljivost.
Ponujamo kuhinje po vaši meri, ki so popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam.
Proporcionalna uravnoteženost vseh dimenzij po globini, širini ali višini – po 150 mm.
Izberite svojo, povsem personalizirano postavitev, stil, barve, funkcionalne rešitve in druge detajle vaše nove kuhinje.
POGOSTA VPRAŠANJA

Že standardni dimenzijski normativi oziroma opcije, na podlagi katerih se lahko dimenzije elementov po globini, širini in višini povečujejo ali manjšajo po 150 mm, omogočajo, da si prilagodite kuhinjo skoraj povsem po vaši meri. Če je potrebna dodatna prilagoditev mer, vam seveda uredimo prilagoditev dimenzij elementov do milimetra natančno.

Kuhinja po vaši meri bo popolnoma prilagojena vašim potrebam in zahtevam, zato bo kuhanje in delo v kuhinji postalo bolj preprosto in funkcionalno. Tako imenovane “blok” kuhinje niti slučajno ne omogočajo tolikšne personalizacije, kot jo je mogoče doseči z izrisom in izdelavo kuhinje po meri.

V primeru izrisa v salonu, morate okvirne mere kuhinjskega prostora prinesti s seboj. Če niso do milimetra natančne, ne skrbite, saj bodo naši strokovnjaki v vsakem primeru pred končnim naročilom še enkrat preverili točnost izmerjenih dimenzij. Ob primeru izrisa na domu, pa vam seveda že naš terenski svetovalec do milimetra natančno izmeri kuhinjski prostor.

Seveda, v naši spletni trgovini ga.si si oglejte celotno ponudbo gospodinjskih aparatov, armatur, pomivalnih korit in drugih naprav. Smo garantirano najcenejši ponudnik bele tehnike, zato se izplača.

ODZIVI NAŠIH STRANK
Same pohvale! Najprej bi se zahvalila Petru za izris in vse potrebno. Pohvaliti pa moram tudi monterja Aljošo in Grega, ki sta delo zares top opravila.
Eva
Spoštovani, vaša montažna ekipa je odlična. Matjaž in Luka sta delo dobro opravila. Fanta sta prava profesionalca. Montažo sta opravila natančno in hitro – brez pripomb. Vam in fantoma še enkrat najlepša hvala za dobro opravljeno delo.
Darinka in Rajko
3D IZRIS