GA+kuhinje

S srcem za male tačke – dobrodelna akcija

Dobrodelno akcijo “S srcem za male tačke” organiziramo v podjetju GA+ kuhinje. Od vsake prodane kuhinje, ostalega pohištva in/ali gospodinjskega aparata bomo namenili del sredstev za izboljšanje življenjskih pogojev zapuščenih živali. 

V sodelovanju z zavetiščem Horjul in zavetiščem Turk ter zavodom Pit bomo prispevali k boljši zdravstveni oskrbi in boljšim razmeram za te ljubeče živali. 

Pomen dobrodelne akcije

V Evropi živi na milijone živali brez doma. Mnoge izmed teh živali prebivajo na ulicah ali v zavetiščih in so pogosto deležne raznih poškodb, boleznim in travmam iz preteklosti. Z dobrodelno akcijo “S srcem za male tačke” želimo zbrati sredstva, ki bodo pomagala izboljšati njihovo zdravje in življenjsko kakovost. 

Prav tako želimo s to dobrodelno akcijo povečati ozaveščenost javnosti o problemu zapuščenih živali.  Mnogo ljudi se ne zaveda obsega problema in kako lahko sami prispevajo k rešitvi. 

Kakšen bo potek dobrodelne akcije?

V naslednjih mesecih bomo od vsake prodane kuhinje, ostalega pohištva in/ali gospodinjskega aparata namenili del sredstev zavetišču Turk, zavetišču Horjul in zavodu Pit. S tem bomo skupaj pomagali zapuščenim živalim in poskusili izboljšati njihovo življenje. Večina sredstev bo namenjena veterinarski oskrbi in nakupu kakovostne hrane.

Zakaj je dobrodelna akcija pomembna?

Dobrodelna akcija “S srcem za male tačke” je priložnost, da skupaj pomagamo izboljšati življenja zapuščenih živali. S skupnimi močmi lahko dosežemo veliko. 

Po nekaterih podatkih je danes na svetu več kot 600 milijonov zapuščenih živali, neuradni podatki pa pravijo, da jih je v Sloveniji letno zavrženih skoraj 8000 živali. 

Živali brez doma si zaslužijo boljšo prihodnost, polno ljubezni in varnosti. 

Zbrana sredstva bodo namenjena kvalitetni hrani, medicinski oskrbi in možnosti boljše rehabilitacije živali. 

Več informacij o zavetiščih s katerimi sodelujemo lahko pridobite na njihovi spletni strani:

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]