GA+kuhinje

Dobrodelna akcija

GA+kuhinje v sodelovanju z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje

V podjetju Ga+kuhinje smo novembra in decembra 2019 del sredstev od vsake prodane kuhinje v naših šestih salonih po Sloveniji namenili Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje. S ponosom naznanjamo, da smo uspeli zbrati kar 3.570€!

Ček je sekretarki zveze Bojani Špegel predal predstavnik podjetja Nejc Goršek.

MZPM Velenje je v dogovoru z GA+kuhinje kar 40 otrokom in mladostnikom iz socialno šibkih družin omogočila nakup obutve in toplejših zimskih oblačil. Nekaj otrokom so poravnali tudi stroške šole v naravi in drugih šolskih obveznosti.

Ker smo lani tudi donirali nov štedilnik, ki jim sedaj omogoča, da v kuhinji Vile Rožle pripravljajo kuharske tečaje za otroke, smo del donacije namenili prav tem tečajem.

Med šolskim letom jih vodi prostovoljka Simona Vohar. Nazadnje so, že v novih predpasnikih, ki so darilo podjetja GA+kuhinje, spoznali in preizkusili vse skrivnosti peke krhkih flancatov, ki sodijo tudi v pustni čas.

Tokrat so otroci z chefom Danilom Ivanušo pripravili sočno rolado velikanko iz prosa in jabolk. Pekli so jabolka z zdravim, a sladkim nadevom. Brezplačni kuharski tečaji s Simono pa se bodo dvakrat mesečno nadaljevali vse do poletnih počitnic, kar omogoča prav ta donacija.

Kakšne dobrote so pa pripravili si pa lahko pogledate na spodnjih slikah

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]