GA+kuhinje

Anušina minimalistična kuhinja – dizajn s poudarkom na temnih omaricah v Skrilasto sivi barvi, ki ustvarjajo sodoben in prefinjen videz. Zadnjo steno krasi lesena obloga, ki prinaša toplino in naravni pridih. Kuhinjski otok je v središču prostora, kar omogoča funkcionalnost in druženje med pripravo hrane. Vgrajeni aparati so diskretno integrirani, kar povečuje čist in urejen izgled celotne kuhinje.

“Svetovalec je bil zelo dostopen in profesionalen. Vse nama je sproti razložil med načrtovanjem kuhinje. Izkušnja je bila super.

Anuša

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (334): Skrilasto siva, super mat
Delovna plošča (193): Alpsko bela
Ročaj (011): brezročajni profil | barva: Skrilasto siva
Background
Fronta (334): Skrilasto siva, super mat
Delovna plošča (193): Alpsko bela
Ročaj (011): brezročajni profil | barva: Skrilasto siva

Valerija je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Najprej sva šla k drugemu ponudniku, a sva naletela na neprijaznega prodajalca. Potem sva obiskala v GA+kuhinje, kjer je bila izkušnja popolnoma drugačna. Bili so zelo prijazni in pripravljeni pomagati.

Želela sva kuhinjo z otokom, ki bo temnejše barve in minimalističnega dizajna.

Svetovalec je bil zelo dostopen in profesionalen. Vse nama je sproti razložil med načrtovanjem kuhinje. Izkušnja je bila super.

Ne, nisva imela točne predstave. Ko sva prišla v salon, sva videla različne postavitve, a sva bila omejena zaradi prostora.

Ne, v salonu sva si ustvarila bolj jasno predstavo, kakšno kuhinjo bi želela. Svetovalec je nato pomagal vizualizirati najino vizijo, kar nama je olajšalo odločitev.

Najbolj sva navdušena nad otokom, ki je zdaj središče kuhinje. Temno pohištvo v kombinaciji z elegantno osvetlitvijo daje prostoru zelo prefinjen videz. Poleg tega je kotni element zelo priročen – v njem imava zdaj zložene kuhinjske posode. Najljubši kuhinjski pripomočki pa so skriti v omari z rolo dvižnimi vrati.

Zelo zadovoljna. Držali so se dogovorjenih rokov in vse je potekalo brez zapletov. Res pohvalno, kar se tiče GA+kuhinje – kapo dol.

Ne, tega nisva vedela, dokler nisva to opazila v salonu. Zanimiva ponudba!

Za svetovanje in storitev bi dala oceno 10.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]