fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.
 GA+kuhinje
Premium storitev celovitega načrtovanja kuhinje na domu, ki vam jo nudimo brezplačno. Naš svetovalec vas bo obiskal na domu, opravil izmero prostora, vam predstavil materiale, barvne sheme, modele in vse druge detajle celovitega načrtovanja kuhinje po vaši meri. Naši terenski strokovnjaki poznajo vsak detajl načrtovanja, zato bodo vaše želje nadgradili s svojimi idejami, predlagali ustrezne rešitve in vam na podlagi vaših potreb pripravili 2D in 3D izris vaše nove kuhinje. Tako boste neposredno v svojem kuhinjskem prostoru dobili povsem realističen občutek, kako bo nova kuhinja izgledala. Super, kajne?
Načrtujte kuhinjo v domačem, sproščenem vzdušju, kjer si lahko vzamete čas in nam zaupate vse svoje želje. Izberite izris kuhinje na domu.
Izris kuhinje na domu z individualnim pristopom našega strokovnjaka pri vas doma, kjer ni gneče in čakanja na prostega svetovalca.
Materiale in barvno shemo vidite v domači, realni svetlobi za še bolj realistično predstavo vaše nove kuhinje.
Naši terenski strokovnjaki vas bodo obiskali kjerkoli v Sloveniji, zato ne čakajte in se že danes prijavite na izris.
POGOSTA VPRAŠANJA

Ne, celotno načrtovanje na domu je popolnoma brezplačno in neobvezujoče. Naš svetovalec vam v udobju vašega doma pripravi 3D izris vaše bodoče kuhinje in nezavezujočo ponudbo. Fizično vam izris izročimo nemudoma, ko vplačate avans za kuhinjo.

Mi vam priporočamo, da kuhinjo začnete načrtovati od 2 – 3 mesece pred samo montažo.

Odvisno od dimenzij, funkcionalnih rešitev, specifičnosti prostora in drugih dejavnikov. Načeloma pa si morate rezervirati od 1 – 2 ure za celotno načrtovanje.

Zavedamo se, da je v tem hitrem svetu, kjer se stalno mudi, zelo težko najti čast za načrtovanje kuhinje. Samo projektiranje, odločanje in usmeritve glede kuhinje so lahko zapleten proces, ki vam ga želimo poenostaviti. Naši svetovalci so izkušeni strokovnjaki, ki vas bodo obiskali na domu in vam brezplačno izrisali kuhinjo vaših sanj.

ODZIVI STRANK
Hvala vaši celotni ekipi, še posebej Mateji za vse, prijaznost že ob prvem obisku vaše trgovine, nadaljnje sodelovanje je bilo več kot vzorno, profesionalno, svoje delo res opravlja z veseljem in dušo, je pravi entuziast. Ravno zaradi tega in kvalitete vaših kuhinj sva se odločila za nakup pri vas. Danes sta monterja kuhinjo postavila, sta tudi super ekipa, prijazna in strokovna. Zaenkrat je vse v superlativih. Hvala vam in še veliko zadovoljnih kupcev.
Helena
Pohvalila bi vašo zaposleno v salonu, go. Urško, je prijazna, ustrežljiva, praktična, polna idej. Resnično super svetovalka, ki mi je izrisala mojo sanjsko kuhinjo.
Anita
3D IZRIS