fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.
 GA+kuhinje
V naši ponudbi boste našli gospodinjske aparate vseh priznanih blagovnih znamk po garantirano najnižjih cenah. Izberite vam najprimernejši hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, napo, set pečice in kuhalne plošče, kuhinjo pa si opremite tudi z prelepim in funkcionalnim kuhinjskim koritom ali armaturo po vaši meri. Pri nas boste našli vse na enem mestu, celotno ponudbo pa vam bodo kvalitetno predstavili naši svetovalci. Naj kuhanje in delo v kuhinji postane užitek! Z nami izberite aparat, ki bo funkcionalno in estetsko popolnoma prilagojen vašim potrebam.
bela tehnika
Priznane blagovne znamke gospodinjskih aparatov z visokimi standardi kvalitete. Kuhinje in bela tehnika, v GA+kuhinje vse na enem mestu.
Naša dostavna služba bo poskrbela tudi tudi za odvoz vašega starega, odsluženega aparata
Reklamacijska služba, ki poskrbi za hitro posredovanje ob morebitnih napakah.
Garantirano najboljša izbira gospodinjskih aparatov po najnižjih cenah
POGOSTA VPRAŠANJA

Med procesom čiščenje s posebnim programom se notranjost pečice segreje na približno 500 °C, tako se odstrani nečistoča tudi v skritih kotičkih. Vrata so med procesom varno zaklenjena. Ostanke umazanije v obliki prahu se po koncu procesa obriše z vlažno krpo.

Ker omogoča najhitrejši način kuhanja z najmanj porabe energije. Slabosti so, da zahteva posebne posode z magnetnim jedrom in da je cena nekoliko višja.

Bela tehnika: pečica in ventilator? Zakaj izbrati to opcijo?

Ker omogoča pečenje v dveh nivojih, ker ventilator povzroča kroženje zraka. Nekateri boljši modeli pečice imajo nameščen še dodaten krožni grelec okoli ventilatorja, ki omogoča še bolj enakomerno pečenje (3D pečenje).

Teleskopska vodila omogočajo izvlek pladnjev iz pečice z eno roko. Pladenj ostane nameščen na vodilu in se ne nagiba v nobeno smer. Njihova uporaba je bolj varna, saj ne pride do polivanja maščob, hkrati pa je delo s pečico enostavnejše. Izvlečni voziček so posebej izdelana vrata pečice, ki se izvlečejo. Na vratih so nameščeni pladnji, ki se izvlečejo iz pečice skupaj s pladnji.

  • Prostostoječi hladilniki (bela tehnika)

    imajo lepo izdelana vrata in stranice hladilnika in ga lahko prosto namestimo v prostor. Širine takih hladilnikov so od 50 cm pa vse do 75 cm in več.

  • Vgradni hladilniki 

    so namenjeni za vgradnjo v kuhinjski element, zato so širine vedno 54 cm ali 55 cm. Na vrata hladilnika je obvezno namestiti lesena vrata. Poznamo dve vrsti tečajev: drsni in škarjati. Pri škarjastem tečaju so vrata omare nameščena neposredno na vrata hladilnika, pri drsnem tečaju pa drsajo med seboj vrata omare in vrata hladilnika.

  • Podpultni hladilniki 

    pa so namenjeni vgradnji pod delovni pult in imajo izvedeno zračene s sprednje strani, zaradi česar ni potrebno nameščati rešetke za zračenje v pult nad hladilnikom.

ODZIVI NAŠIH STRANK
Pišem vam, ker bi rada pohvalila vašo reklamacijsko službo, reklamacijski zahtevek sem začela z vašo zaposleno, mislim, da ji je bilo ime Barbara. Čeprav sem bila na začetku malo jezna zaradi aparata, sva zelo hitro uredili reklamacijski zahtevek. Danes aparat deluje brezhibno.
Katarina
Spoštovani, pred nekim časom sem se naročil pri vaši poslovalnici v Btc-ju na izris kuhinje. Čeprav so bili skoraj vsi svetovalci zasedeni, si je gospa Karolina Kozjak kljub končanemu delovnemu času vzela kar precej časa. Z ženo nama je svetovala in naredila izris kuhinje. Gospa je naredila pozitiven vtis na naju, in nama predstavila obilico novih zadev.. Prosim, da prenesete vse pohvale in v kolikor je v vaši zmožnosti stimulirate take zaposlene. Takšni zaposleni naredijo dodano vrednost podjetja.
Rade

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

3D IZRIS