fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Tanjina kuhinja - Ste dovolj drzni za industrijski slog?

kuhinja - siva industrijski stil (3)

Tanja je izbrala industrijski slog kuhinje, saj je želela nekaj drugačnega, nevsakdanjega. Poleg tega ji je bilo pomembno, da fronte niso preveč občutljive in se jih lahko hitro in učinkovito očisti. Fronte in pult v imitaciji betona so bile tako dobra izbira, saj je barva dokaj nevtralna, hkrati pa moderna. Ker ima zelo rada dobro organizacijo, je izbrala številne predalnike in notranje, skrite regale, ki omogočajo razporeditev sestavin in kuhinjskih pripomočkov po njeni meri. Še posebej ji je všeč poseben element za shranjevanje zadev, ki omogoča hiter in učinkovit dostop do začimb.

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338 in se pridružite mnogim zadovoljnim strankam, ki so nam zaupale načrtovanje kuhinje! 

beton moderne kuhinje siva beton (2)
kuhinja - siva industrijski stil (2)
kuhinja po meri - industrijski slog beton (1)
kuhinja po meri - industrijski slog beton (2)
po meri stranke kuhinja siva beton (2)
po meri stranke kuhinja siva beton (3)
po meri stranke kuhinja siva beton (5)
po meri stranke kuhinja siva beton (8)
po meri stranke kuhinja siva beton (1)
funkcionalne rešitve - kuhinjski regali (3)
funkcionalne rešitve - kuhinjski regali (1)
funkcionalne rešitve - kuhinjski regali (2)
beton moderne kuhinje siva beton (2)
kuhinja - siva industrijski stil (2)
kuhinja po meri - industrijski slog beton (1)
kuhinja po meri - industrijski slog beton (2)
po meri stranke kuhinja siva beton (2)
po meri stranke kuhinja siva beton (3)
po meri stranke kuhinja siva beton (5)
po meri stranke kuhinja siva beton (8)
po meri stranke kuhinja siva beton (1)
funkcionalne rešitve - kuhinjski regali (3)
funkcionalne rešitve - kuhinjski regali (1)
funkcionalne rešitve - kuhinjski regali (2)
Fronte v imitaciji betona

Fronta

Imitacija betona (892)

kuhinjski pult oxid beton dekor 319

Pult

Beton, oksid siva (319)

ročaji v kuhinji kovinski 331

Ročaj

Kovinski ročaj, nerjavečo jeklo (331)

“Kuhinjo sem načrtovala v salonu GA+kuhinje BTC, v Ljubljani pri vašem svetovalcu Juretu, ki nama je predstavil te bolj industrijske barve, ki so nama bile zelo všeč. Sicer smo imeli že različne barve kuhinj, od bele, različne barvne kombinacije, zato sem želela malo sprememb in siva beton se je zdela kot nalašč za nas. “

 

Tanja

2D izris moderne kuhinje beton siva barva
3D izris moderne kuhinje - beton siva barva (1)
beton moderne kuhinje siva beton (2)

Želite rezervirati termin za brezplačen 3D izris kuhinje?

Pokličite nas na brezplačno številko 0807338

Tanja je povedala …

 

Zakaj ste izbrali moderen stil? Ste že kje videli ta stil?

Nikjer prej še nisem videla te kuhinje. Želela sem kuhinjo, ki ni preveč občutljiva in da ima ravne ploskve. Saj veste, čiščenje je tako preprosteje in takšni materiali so mi bili vodilo že na začetku, ko sva si začela ogledovati različne kuhinje.

 

Kaj bi izpostavili pri načrtovanju, kako je potekalo?

Kuhinjo sem načrtovala v salonu GA+kuhinje BTC, v Ljubljani pri vašem svetovalcu Juretu, ki nama je predstavil te bolj industrijske barve, ki so nama bile zelo všeč. Sicer smo imeli že različne barve kuhinj, od bele, različne barvne kombinacije, zato sem želela malo sprememb in siva beton se je zdela kot nalašč za nas. Je nevtralna barva, ki pa je trenutno v modi. Je tudi primerna barva za raznovrstne kombinacije.

 

Ponuja kuhinja dovolj delovnih površin za nemoteno delo?

Ja, sedaj imam končno kuhinjo, v kateri je dovolj prostora (smeh). Ogromna kvadratura na obeh stranicah kuhinje mi omogoča več kot dovolj prostora za kuhanje. Glede na to, da sem prej imela pol manjšo kuhinjo, se zdaj resnično nimam kaj pritoževati.

 

Zakaj sivi, beton odtenek front?

Ker gre za moderno barvo, za katero pa hkrati mislim, da je dovolj nevetralna, da nekako kar ne more iti iz mode. Prav tako mi je super zadeva, da se na teh frontah praktično ne pozna umazanija, ali v prihodnosti morebitne praske. Zelo dobro se tudi čisti.

 

Vam je dosti pomagal naš svetovalec, ali ste imeli vse že v glavi?

Nekaj idej sem že imela, mi je pa veliko pomagal tudi svetovalec. Pri svetovanju mi je bilo všeč, da je imel Jure veliko idej. Najbolj mi je bila všeč funkcionalna rešitev za začimbe, ki jo izvlečeš iz zgornjega regala in omara, ki vsebuje skrite predale. S svetovalcem sva se odločila, da bo čim več predalnikov, ker je to moj okus, moj stil. Pri tej funkcionalnosti za začimbe mi je dobro to, da so vse vedno na dosegu. V stari kuhinji je bilo veliko prostorov na višini, ki sem jih težko dosegla, prav tako na določene zadeve zlahka pozabiš, če jih ne vidiš (smeh). V glavnem, ta »pogruntavščina« me je prav gotovo kupila, zelo dobra zadeva. Všeč so mi tudi predali, ki se odprejo v 100 % in tako ne pozabim na stvari, ki se nahajajo zadaj. To se mi je tudi dogajalo v stari kuhinji.

 

Kako ste bili zadovoljni z montažo?

Monterja sta bila tukaj en dan in v enem dnevu je bila kuhinja zmontirana. Sta se fanta kar precej namučila, ampak resnično vrhunsko opravila svoje delo. Tudi dobavni rok je bil takšen, kot smo se dogovorili, to mi je bilo zelo pomembno.

 

Kaj vam je najbolj všeč pri vaši kuhinji?

Vse želje, ki sva jih imela v zvezi z novo kuhinjo, so se pretvorila v realnost. Tako da mi je pri kuhinji všeč vse, nimam kaj dodati. No, edino, še posebej mi je bilo pomembno, da poderemo del stene, kot lahko vidite, da bi lahko prišla do takšne kuhinje. Malo sem morala prepričevati svojega moža, ampak na koncu smo naredili tako da je res super (smeh).

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri
3D IZRIS