fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Moderna kuhinja s kombinacijo lesa - Kajina kuhinja

Kaja se je odločila, da bo svojo sanjsko moderno kuhinjo načrtovala v udobju svojega doma, v realnem okolju. Obiskal jo je naš svetovalec Peter, s katerim je bilo, po besedah Kaje, načrtovanje preprosto. Rezultat je čudovita, temna moderna kuhinja, ki sega kar do stropa in s tem izžareva svojo posebnost, energijo. Čiste linije in kombinacija lesa pa lepo poskrbita za domač, topel izgled kuhinje.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

“S svetovanjem in znanjem gospoda Petra sem bila zelo zadovoljna. Takoj sem opazila, da ima veliko znanja in idej. Dinamika našega prostora mu je predstavljala poseben izziv, kar ga je dodatno navdušilo. Pred tem sem vas dvakrat obiskala v salonu BTC v Ljubljani. Tam smo iskali primerne barvne kombinacije in materiale. Nato sem se pa odločila za izris na domu in obiskal nas je vaš svetovalec Peter. Posebej všeč mi je bilo, ker smo naredili izris v realnem okolju.”

 

Kaja

moderna-kuhinja
Kuhinjski_otok_in_sank
moderna-temna-kuhinja
moderna-kuhinja-z-otokom
moderna-kuhinja-leseni-otok
kuhinja-moderna
brezrocanja-moderna-kuhinja
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_kajina_kuhinja_012
osvetlitev_v_kuhinji
moderna-kuhinja
Kuhinjski_otok_in_sank
moderna-temna-kuhinja
moderna-kuhinja-z-otokom
moderna-kuhinja-leseni-otok
kuhinja-moderna
brezrocanja-moderna-kuhinja
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_kajina_kuhinja_012
osvetlitev_v_kuhinji
Kuhinjski pult leseni 192

Pult

Imitacija hrasta (192)

ga_kuhinje_vida_korpus_194

Korpus

Skrilasto siva barva (194)

ročaji 240 črni

Pult

Brezročajni profil (240)

Kaja pravi:

Zakaj ste se odločili za GA+ kuhinje?

Čisto naključno. Ravno v času, ko smo se odločali za kuhinjo, sem slišala vaš oglas. Ne spomnim se ali je bil to radio ali sem ga videla kje drugje, vem samo, da sem ga opazila pravi čas (smeh). Drugih ponudnikov nisem obiskala, sem pa iskala alternativne ponudbe, ampak so bile cene previsoke.

 

Kako je potekalo svetovanje? Odločili ste se za izris na domu?

S svetovanjem in znanjem gospoda Petra sem bila zelo zadovoljna. Takoj sem opazila, da ima veliko znanja in idej. Dinamika našega prostora mu je predstavljala poseben izziv, kar ga je dodatno navdušilo. Pred tem sem vas dvakrat obiskala v salonu BTC v Ljubljani. Tam smo iskali primerne barvne kombinacije in materiale. Nato sem se pa odločila za izris na domu in obiskal nas je vaš svetovalec Peter. Posebej všeč mi je bilo, ker smo naredili izris v realnem okolju.

 

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Zelo dolgo sem brskala po spletu in iskala slike, ideje, kombinacije, ki bi me pritegnile. Vso gradivo sem si shranila in pokazala gospodu Petru, ko je prišel k nam na dom risati kuhinjo. Želela sem »čisti« videz kuhinje, torej temno moderno kuhinjo s kombinacijo lesa. Prostor je svetel, zato smo si lahko to privoščili. Izogibala sem se svetlečim in tehničnim materialom, kot je izgled inox-a. Za moj okus je to preveč industrijsko. Želela sem čiste linije, temno kuhinjo in hkrati doseči nekakšen domač, topel izgled.

 

Kaj vam je bilo všeč pri svetovanju?

Najprej sem vas obiskala v salonu, kjer so mi vaši svetovalci pokazali barvne kombinacije, fronte, ročaje in ostalo opremo. Potem sem se odločila za izris na domu, predvsem zaradi dinamike prostora. Želela sem, da nas vaš svetovalec obišče, saj sem mu v realnem prostoru najlažje razložila in pokazala svoja pričakovanja in želje. Gospod Peter je bil super. Zelo fleksibilen, ustrežljiv, razumel je, kaj želim in predvsem razumel je, kakšno energijo želim imeti v tem prostoru. Same pohvale.

 

Ste imeli kakšne dvome pred izrisom?

Ne. Super je bilo to, da se je vaš svetovalec oglasil pri nas in smo doma naredili izris. Verjetno zaradi tega tudi niso bili prisotni nobeni dvomi, saj je gospod Peter videl prostor, v katerem bo postavljena nova kuhinja. Vezano na samo kuhinjo nisem imela nobenih dvomov, sem pa imela večje probleme pri aparatih. Enostavno preveč jih je in se nisem mogla odločiti, kaj naj izberem (smeh).

 

Bi katero stvar izpostavili? Kaj vam je najbolj všeč v kuhinji?

Nedvomno količina prostora za shranjevanje. Kuhinja ima ogromno shranjevalne površine, kar mi je najbolj všeč. Čisti luksuz (smeh). Je res praktična in funkcionalna, če bi se ponovno odločala, se bi isto odločila.

 

Kakšna bi bila vaša končna ocena?

Absolutno želim izpostaviti gospoda Petra, njemu gredo same pohvale. Celoten proces nakupa je bil speljan korektno in profesionalno. Je prinesel dodatno vrednost k nakupni izkušnji.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri
3D IZRIS