fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Melitina rustikalna kuhinja

Rustikalna kuhinja sovpada s stilom ostalega pohištva v hiši, pravi Melita, in s tem se povsem strinjamo. Sodobne rustikalne kuhinje so danes bolj priljubljene kot kdaj koli prej. Melita je z možem načrtovala sanjsko kuhinjo v salonu GA+ kuhinje v Mariboru. Oba z sta namreč velika ljubitelja kuhanja in stik, ki ga lahko imata v tej kuhinji jima izredno veliko pomeni. Sproščena postavitev omogoča, da lahko oba hkrati kuhata in uživata pri pripravi jedi. Funkcionalna stena pa omogoča, da so vsi najnujnejši pripomočki takoj pri roki.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

“Bili ste prva izbira. Obiskala sva vaš salon GA+ kuhinje Maribor in s svetovanjem ter izrisom kuhinje bila tako zadovoljna, da ostalih ponudnikov nisva obiskala.”

 

Melita

temna-rustikalna-kuhinja
jedilna-miza-v-rustikalni-kuhinji
rustikalna-kuhinja
osvetljena-rustikalna-kuhinja
rustikalne-kuhinje-ga-kuhinje
pecica-na-visini-v-rustikalni-kuhinji
rustikalna-kuhinja-police
kuhinjske-police-v-rustikalni-kuhinji
osvetljena-stena
osvetjlena-stena-ga-kuhinje
temna-rustikalna-kuhinja
jedilna-miza-v-rustikalni-kuhinji
rustikalna-kuhinja
osvetljena-rustikalna-kuhinja
rustikalne-kuhinje-ga-kuhinje
pecica-na-visini-v-rustikalni-kuhinji
rustikalna-kuhinja-police
kuhinjske-police-v-rustikalni-kuhinji
osvetljena-stena
osvetjlena-stena-ga-kuhinje
FRONTA_851_d

Fronta

Lak, črna mat (851)

delovna-plosca-272

Delovna plošča

Imitacija hrasta (272)

korpus-127

Korpus

Črni (127)

MELITA PRAVI:

 

 

Rustikalna kuhinja – zakaj ste se odločili za ta stil?

Na to vprašanje vam bo bolje odgovoril moj mož (smeh). Barvo in rustikalni stil kuhinje sem sicer izbrala jaz. Prej smo imeli svetlo kuhinjo in želela sem spremembo. Rustikalna kuhinja je nekaj, kar bolj sovpada s stilom ostalega pohištva v hiši. Nisem ljubitelj modernih stilov, torej modernih kuhinj in pohištva. Glede same postavitve kuhinje je pa imel mož zadnjo besedo, saj se tudi službeno ukvarja z izrisi. Najprej sva želela rustikalno kuhinjo v »L« postavitvi, ampak bolj ko smo risali to kuhinjo, bolj sva si premišljevala. Lahko rečeva, da sva s sedanjo postavitvijo in izgledom zelo zadovoljna.

 

Zakaj ste se odločili za nas? Za GA+ kuhinje?

Bili ste prva izbira. Obiskala sva vaš salon GA+ kuhinje Maribor in s svetovanjem ter izrisom kuhinje bila tako zadovoljna, da ostalih ponudnikov nisva obiskala.

 

Omenili ste, da ste s svetovanjem bili zadovoljni. Kaj vas je prepričalo?

Moram pohvaliti g. Nejca iz Maribora. On je namreč eden od poglavitnih razlogov, da sva se odločila za nakup v salonu Maribor. Zelo nama je pomagal pri izboru materialov in samem izrisu kuhinje. Na začetku sva kuhinjo risala v stari postavitvi, nakar naju je prešinila ideja o trenutni postavitvi kuhinje. G. Nejc je pomagal in samovoljno reševal probleme, ki jih je nova postavitev prinesla. Odnos in pripravljenost g. Nejca naju je na koncu prepričala za nakup, zato resnično vse pohvale.

 

Kaj vama je v kuhinji najbolj všeč? Bi katero stvar izpostavili?

Definitivno rustikalni izgled, funkcionalna stena, ki je v istem odtenku kot miza in dovolj sproščena postavitev, da lahko oba hkrati kuhava. Oba sva namreč velika ljubitelja kuhanja in ta stik, ki ga lahko imava v tej kuhinji, nama izredno veliko pomeni. Verjetno, če ne bi bilo g. Nejca, bi imela isto postavitev kuhinje kot prej in tudi veliko manj izkoriščen prostor. Definitivno nama je v kuhinji najbolj všeč stena, ki je resnično posebna, osvetlitev in to, da lahko oba hkrati sodelujeva v kuhinji.

 

Če bi se sedaj ponovno odločali za nakup, bi katero stvar spremenili?

Ne. Nobene stvari ne bi spremenila, nič naju ne zmoti. Razmišljava še samo o dodatni osvetlitvi poličk, kjer se nahajajo kozarci. To bova verjetno naknadno naredila, ostalih stvari pa ne bi spreminjala. Velikokrat se zgodi, da šele po nakupu v praksi vidiš napake in stvari, ki bi jih spremenil. Sedaj kuhinjo uporabljava že tri mesece in naju ni popolnoma nič zmotilo.

 

Kako ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Iskreno se je dobavni rok malo zavlekel. Sicer naju to ni preveč zmotilo, saj sva bila še v fazi obnavljanja hiše in sva lahko še uporabljala staro kuhinjo. Zato sva tudi takrat rekla, da ni problema, če se za kakšen teden ali dva prestavi dobava in montaža kuhinje.

 

Ste vedeli, da nudimo tudi pohištvo za ostale prostore?

Vaš svetovalec g. Nejc nama je povedal, da imate pohištvo po meri za vse prostore, zato sva tudi mizo naročila pri vas, da je v istem odtenku kot stena in delovna površina. V bistvu vse, kar sva potrebovala, sva kupila pri vas. Gospodinjske aparate, jedilno mizo in kuhinjo.

 

Kakšna bi bila vaša končna ocena naših storitev?

S kuhinjo sva zelo zadovoljna, tudi vsi najini prijatelji so jo pohvalili (smeh). Čista 10-ka. Vezano na storitve pa tudi nimava pripomb. Svetovanje, izris in montažo bi ocenila z 10-ko. Tudi v prihodnje, če se bova ponovno odločila za kakšno pohištvo, bova najprej obiskala GA+ kuhinje in g. Nejca iz salona v Mariboru.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri
3D IZRIS