fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Janova kuhinja - Rustikalna kuhinja s pridihom domačnosti

Želja po domačnosti, tradicionalnih vrlinah in pridih podeželja so temelji te čudovite rustikalne kuhinje. Jan je vedel, kaj mu je všeč in kaj želi v svojem domu. Hkrati je kuhinja morala sovpadati z izgledom ostalih prostorov. V salonu GA+ kuhinje Levec pa je njegova vizija dobila realno podobo. Rezultat govori zase, rustikalna kuhinja, ki spreobrne tudi največje zastopnike modernega stila. Prostor, ki je postal novo središče doma, kot za druženje tako tudi za pripravo domače kuhe.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

“Čista 10-ka. Nad svetovanjem sem bil zelo pozitivno presenečen, kuhinja je prišla na datum, kot smo se dogovorili. Vse je potekalo brez zapletov.”

 

Jan

MV6_4858
MV6_4860
MV6_4864
MV6_4871
MV6_4872
MV6_4874
MV6_4880
MV6_4898
MV6_4901
MV6_4903
MV6_4907
MV6_4858
MV6_4860
MV6_4864
MV6_4871
MV6_4872
MV6_4874
MV6_4880
MV6_4898
MV6_4901
MV6_4903
MV6_4907
Fronta_bretange_390

Fronta

Oprana magnolia (390)

dnevna-pult-097

Delovna plošča

Reprodukcija Havana hrasta (097)

rocaj_736

Ročaji 

Kovinski ročaj, nerjaveče jeklo / prelito črno (736)

JAN PRAVI:

 

 

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Tradicionalni oziroma rustikalni stil kuhinj mi je že od nekdaj všeč. Nisem ljubitelj ravnih, modernih površin. Delujejo mi preveč moderno in ne pašejo v moje bivalno okolje. Všeč mi je pohištvo, ki je bolj razgibano in ima pridih podeželja.

 

Zakaj ste se odločili za GA+ kuhinje?

Obiskal sem vaš salon v Levcu. Vaš prodajalec se je res potrudil in to je pretehtalo mojo odločitev. Moram pohvaliti njegovo odzivnost in prijaznost. Ideje, ki jih je predlagal, so bile vrhunske, zato toplo priporočam obisk salona vsakemu, ki potrebuje kuhinjo in ceni višji nivo strokovnosti.

 

Ste že vnaprej vedeli, kakšno kuhinjo boste imeli?

Rustikalni stil kuhinj mi je bil vedno všeč, zato sem tudi vedel, da bo moja kuhinja takšna. Ostale stvari sva pa s prodajalcem dorekla. Pred to kuhinjo se je v tem prostoru nahajala shramba in zelo majhna kuhinja, zato nisva bila omejena s prejšnjo postavitvijo. Prostor je dovolj velik, zato nama je dopuščal veliko svobode.

 

So bili kakšni dvomi pred izrisom?

Najbolj me je skrbela cena. Kuhinja je velika in nisem imel točne predstave, koliko bo vse skupaj naneslo. Pred obiskom vašega salona sem pridobil nekaj ponudb od mizarjev, ampak so bile cene previsoke. Po obisku vašega salona in končanem izrisu sem si pa oddahnil in rekel »to je to« (smeh).

 

Kaj vam je v vaši kuhinji najbolj všeč?

Izgled. Najbolj všeč mi je izgled kuhinje, saj sovpada s celotnim pohištvom v mojem domu. Odlično se ujema tudi s parketom in menim, da je ta kuhinja nekako smiselno povezala moj dom. Vsi prijatelji so mi govorili, naj imam na otoku vsaj kuhinjsko ploščo, ampak jaz tega nisem želel. Želel sem, da otok uporabljam kot delovno površino in prostor za druženje.

 

Kako ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Zelo zadovoljen. Kuhinja je bila dobavljena, kot smo se dogovorili, sem pa istočasno še prenavljal ostale prostore in ko se nekdo loti celostne prenove doma, je to resnično izkušnja, ki je ne pozabiš (smeh).

 

Kako bi ocenili naše storitve?

Čista 10-ka. Nad svetovanjem sem bil zelo pozitivno presenečen, kuhinja je prišla na datum, kot smo se dogovorili. Vse je potekalo brez zapletov.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri
3D IZRIS