fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Janina kuhinja - trstično zelena, ki navdušuje s svojo svilnato mat kombinacijo in zlatimi detajli

Zelena barva je pogosto asociacija za zavist, a v notranjem oblikovanju ima povsem drug pomen. Povezana je z naravo, je pa tudi ena od barv avre, in sicer ravno tista, ki naj bi pomirjala. Odtenki zelene se prefinjeno ujemajo z zlatimi ročaji omaric in s toplimi odtenki v barvi lesa ustvarijo prijetno domačnost, kar je značilno za rustikalne kuhinje.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

»Med izbiranjem kuhinje sva imela nekaj vprašanj in dvomov glede postavitve, izbire materialov ter barv. Svetovalka Maja nama je pri tem zelo pomagala, saj je prisluhnila najinim željam, podala strokovne nasvete in predloge ter odgovorila na vsa najina vprašanja.«

 

Jana

GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_005
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_003
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_010
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_004
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_007
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_016
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_012
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_008
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_005
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_003
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_010
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_004
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_007
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_016
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_012
GA_kuhinje_zakljucen_projekt_janina_kuhinja_008
front_cascada_776_d

Fronta

Trstično zelena (776)

353_big_002

Delovna plošča

Imitacija belega betona (353)

222

Ročaji 

Kovinski ročaj zlate barve (222)

JANA PRAVI:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva si rustikalno kuhinjo, ki bi združevala domačnost, toplino in pridih modernega izgleda. Vzela sva si čas in kuhinjo izbirala skoraj pol leta, saj nama je predstavljala izhodišče pri izbiri stila pohištva za celotno stanovanje. Ker oba rada kuhava in večino časa preživiva v kuhinji, je ta prostor v najinem domu še posebej pomemben.

 

Zakaj ste se odločili za GA+ kuhinje?

Obiskala sva več trgovin, vendar naju je k sodelovanju s podjetjem GA+ kuhinje pritegnila prijaznost, pomoč in posluh svetovalke Maje. Poleg tega ste bili cenovno zelo konkurenčni.

 

Kaj vama je bilo všeč pri svetovanju?

Najbolj sva cenila prijaznost, strokovnost in pripravljenost svetovalke Maje, ki se je posvetila vsakemu detajlu. V drugih trgovinah nisva prejela toliko informacij, pomoči in nasvetov. Maja je predlagala izhodiščno kuhinjo, ki je bila razstavljena v salonu, kar se nama je zdela odlična ideja.

 

Ste že vnaprej vedeli, kakšno kuhinjo si želite?

Glede postavitve sva vedela, saj sva bila s prostorom nekoliko omejena. Barve in stil pa sva izbrala v salonu, kjer naju je Maja prepričala v izbiro določene barve, ki nama na vzorcu ni bila najbolj všeč. Sprva sva želela bolj živahno barvo.

 

Ste imeli med izbiranjem kuhinje kakšne težave ali dvome? Kako vam je svetovalka Maja pri tem pomagala?

Med izbiranjem kuhinje sva imela nekaj vprašanj in dvomov glede postavitve, izbire materialov ter barv. Svetovalka Maja nama je pri tem zelo pomagala, saj je prisluhnila najinim željam, podala strokovne nasvete in predloge ter odgovorila na vsa najina vprašanja. Njena pripravljenost pomagati in strokovnost sta naju prepričala, da sva se odločila za sodelovanje z GA+ kuhinje.

 

Kaj vama je najbolj všeč v novi kuhinji? Bi katero stvar izpostavila?

Težko bi izpostavila eno stvar, saj nama je všeč celotna kuhinja. Še posebej sva zadovoljna z aparati, kot so kuhalna plošča z vgrajeno napo in hladilnik.

 

Kako sta bila zadovoljna z dobavnim rokom?

Vse je potekalo v skladu z dogovorom. Kuhinja je celo prispela prej, vendar midva nisva imela pripravljenega prostora, zato naju je čakala približno dva meseca v skladišču.

 

Kakšna bi bila vaša končna ocena kuhinje in storitev?

Zaenkrat nimava pripomb. Vse je potekalo kot dogovorjeno, še posebej bi pohvalila korektnost in prijaznost vašega monterja.

 

Bi priporočali GA+ kuhinje tudi svojim prijateljem in družini? Zakaj?

GA+ kuhinje bi zagotovo priporočila svojim prijateljem in družini. Razlogi za to so strokovnost, pripravljenost in prijaznost zaposlenih, konkurenčne cene ter kakovost materialov in izdelave. S celotnim procesom od svetovanja do montaže sva bila zelo zadovoljna, zato bi brez dvoma priporočila sodelovanje z GA+ kuhinje.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri
3D IZRIS