Xeno Rivoli 839

Živahna urbana kuhinja!

Želite imeti kuhinjo, ki bo živahna, urbana in popolnoma prilagojena vašim potrebam? Potem imamo za vas odlično rešitev! Naša dobro zasnovana kuhinja Xeno Rivoli 839 bo poskrbela, da boste imeli vse, kar potrebujete, na dosegu roke, hkrati pa boste lahko v njo shranili vse vaše vreče hrane in ostale dobrote, ki ste jih prinesli iz trgovine.

Če ste navdušenec nad sodobnim minimalizmom, potem vas bo navdušila naša kuhinja, ki temelji na betonskem izgledu in funkcionalni shrambi, ki se razteza do stropa. Tako boste imeli veliko prostora za shranjevanje, ki ga boste lahko uporabljali v celoti.

In če imate radi, da je vse na svojem mestu, boste zagotovo cenili brezročajne predalnike, ki so postavljeni po univerzalnem sistemu “odprti prostor”. Ti predalniki omogočajo skoraj nevidne prehode in s tem omejijo njihovo razporeditev le vaša domišljija. Tako boste imeli možnost, da ustvarite svojo lastno, unikatno kuhinjo, ki bo odsevala vašo osebnost in stil.

Poleg tega pa bo naša živahna urbana kuhinja odličen kraj za druženje z vašimi najbližjimi, saj boste lahko pripravljali okusne obroke in se hkrati pogovarjali ter si izmenjevali ideje. Tako se boste lahko prepustili kreativnosti in skupaj ustvarili nepozabne trenutke.

Če želite imeti kuhinjo, ki bo navdušila in se popolnoma prilagodila vašim željam in potrebam, potem nas obiščite in si oglejte našo ponudbo. Prepričani smo, da boste našli nekaj, kar vas bo navdušilo in osrečilo.

Category :
ga_kuhinje_rivoli_fronta_839

Fronta

Betonska reprodukcija Terra siva (839)

ga_kuhinje_rivoli_korpus_194

Barva korpusa

Skrilavec, siva (194)

Pult

Betonska reprodukcija Terra siva (149)

ga_kuhinje_rivoli_839

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

BARVE

Beton, Siva

OBDELAVA LIČNIC

Mat

ODTENKI

Temni

STIL

Moderne

MODEL

Rivoli