Xeno Liberty 967

Brezčasna in moderna kuhinja!

V kuhinji se ne igrajo samo otroci, temveč se v njej odvija velik del vašega prostega časa. Zato je izjemno pomembno, da je kuhinja pravilno ergonomsko zasnovana in udobna za uporabo, saj bo tako vaša družina uživala v njej, ne glede na to, ali kuhate, pečete ali se preprosto zabavate.

Naša kuhinja je oblikovana tako, da združuje funkcionalnost in stil. Izvlečni pulti zagotavljajo enostavno dostopnost do vseh pripomočkov in sestavin, kar vam bo prihranilo čas in napor pri pripravi hrane. Alpsko bele ultra mat fronte in poseben visok stekleni zid bodo pa vaši kuhinji dali brezčasni in moderni izgled, ki bo navdušil vsakogar.

Da pa bo čiščenje po kuhanju postalo prijetno opravilo, smo poskrbeli z “anti finger print” premazom. Ta bo preprečil, da bi se na vaših površinah poznali prstni odtisi, s čimer boste prihranili čas in energijo pri čiščenju, saj ne boste več potrebovali dolgotrajnih postopkov za odstranitev madežev.

V naši kuhinji boste lahko uživali v prijetnem in modernem ambientu, ki bo navdušil vaše goste in naredil vaše kuhanje in druženje še bolj prijetno. Ne odlašajte več, obiščite nas in si zagotovite svojo popolno kuhinjo, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam.

Category :

Fronta

Aplsko bela, ultra mat (967)

Barva korpusa

Alpsko bela (193)

Pult

Kremenov kamen, dekor (802)

Ročaj

Kovinski ročaj, nerjaveče jeklo (550)

ga_kuhinje_liberty_967_main

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

BARVE

Bela, Magnolija

OBDELAVA LIČNIC

Mat, Tekstura

ODTENKI

Svetli, Temni

STIL

Klasične, Moderne

MODEL

Liberty