Xeno Lino 418

Brezčasna eleganca v kuhinji: Magnolija in pult iz imitacije skrilavca

Magnolija je ena najbolj priljubljenih barv naših strank pri izbiri barve za kuhinjo. Ne preseneča, saj gre za barvo, ki je zelo nevtralna, brezčasna in elegantna, kar jo dela priljubljeno izbiro pri notranjem opremljanju, še posebej za kuhinje. Da pa se izognete monotonosti, priporočamo, da izberete temnejši dekor pulta.

Pri izbiri pulta vam priporočamo, da razmislite o materialu, ki imitira skrilavec. Takšen pult bo vaši kuhinji dodal edinstven in modern izgled, ki bo navdušil vsakogar. Poleg tega ima ta material tudi odlične lastnosti, saj je odporen proti vodi, obrabi in udarcem.

Imitacija skrilavca je zelo raznolika in lahko najdete različne teksture in barvne odtenke, ki bodo ustrezali vašim željam in potrebam. Tako lahko izberete nekaj bolj temnega in dramatičnega ali pa nekaj svetlejšega in bolj nevtralnega.

Zaradi svoje edinstvenosti in funkcionalnosti je pult iz imitacije skrilavca zares fantastična izbira za vašo kuhinjo. Obiščite nas in si oglejte našo ponudbo, prepričani smo, da boste našli nekaj, kar vam bo všeč in se bo popolnoma ujemalo z vašo novo kuhinjo v barvi magnolije.

Category :

Fronta

Magnolija, mat (418)

Barva korpusa

Magnolija, mat (120)

Pult

Skrilavec, dekor (066)

Ročaj

Kovinski ročaj, nerjaveče jeklo, zaključek mat (013)

klasična kuhinja po meri Lino 418

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

BARVE

Bela, Magnolija

OBDELAVA LIČNIC

Mat, Tekstura

ODTENKI

Svetli, Temni

STIL

Klasične, Moderne