Xeno Cesana 881

Detajli so tisti, ki naredijo program kuhinj Cesana zares poseben. Materialna estetika, visokokakovostna zaključna obdelava, odtenki in posebni detajli so tisti, ki so dodana vrednost tega brezčasnega programa.

Kuhinja v slogu rustike, kot jo ponuja program Cesana, na prvi pogled oddaja pridih domačnosti, nostalgije in starih časov, kar pravzaprav ljubitelji rustike iščejo. Vendar pa v notranjosti skriva številne napredne funkcionalne rešitve, ki vam bodo olajšale delo in druženje v kuhinji. To je kuhinja, v kateri boste uživali v kuhanju in ustvarjanju, hkrati pa boste lahko ohranjali tradicionalni slog, ki vam je tako pri srcu.

Obiščite nas in si oglejte našo ponudbo kuhinj programa Cesana ter izberite tisto, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in pomagala pri izbiri popolne rustikalne kuhinje za vaš dom.

Category :

Fronta

Pesek, mat (881)

Barva korpusa

Pesek (122)

Pult

Naravni izgled lesa, Petterson (359)

Ročaj

Gumb ročaj, mat, nerjaveče jeklo (677)

kuhinja moderna rustika po meri 881

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

BARVE

Bela, Les, Magnolija, Siva

OBDELAVA LIČNIC

Mat, Tekstura

ODTENKI

Svetli, Temni

STIL

Klasične, Moderna rustika

MODEL

Cesana