Xeno Spring 259

Kuhinja Spring: Popolna kombinacija klasičnega videza in sodobnih funkcionalnih rešitev

Popolno načrtovana klasika z obilico prostora za shranjevanje in odlaganje! Kuhinja Spring je idealna izbira za mlade družine, saj vam nudi številne funkcionalne rešitve v notranjosti, zunanjost pa je visoko kakovostna in robustna.

Osnova kuhinje je osrednji otok, ki vizualno ločuje kuhinjski in dnevni prostor. Dolgi nasadni ročaji in svilnato sive kuhinjske fronte se odlično ujemajo s pultom, ki je oblikovan v imitaciji bora. Tri glavne enote – hladilnik, kuhališče in pomivalno korito – so postavljene v skladu z delovnim trikotnikom, kar zagotavlja optimalno delovno izkušnjo.

Če ste ljubitelj klasične in brezčasne kuhinje, potem je program Spring prava izbira za vas. Njegova kakovostna izdelava in funkcionalne rešitve bodo poskrbele, da bo kuhinja ostala vaš zvesti spremljevalec še dolga leta.

Obiščite nas in si oglejte našo ponudbo kuhinj Spring ter izberite tisto, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Naša ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem svetovala in pomagala pri izbiri popolne kuhinje za vaš dom.

Category :

Fronta

Svilnato siva (259)

Barva korpusa

Svilnato siva (070)

Pult

Ponderosa, imitacija bora (204)

Ročaj

Kuhinjski ročaj, nerjaveče jeklo, mat zaključek (760)

kuhinje po meri klasične kuhinje bela 259

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

BARVE

Bela, Les, Siva

OBDELAVA LIČNIC

Mat, Tekstura

ODTENKI

Svetli

STIL

Klasične, Moderne

MODEL

Spring