Xeno Spring 281

Izbira keramičnega izgleda za vašo kuhinjo: Popolna kombinacija estetike in funkcionalnosti

Keramični izgled je nekaj posebnega, ki vas bo zagotovo ločil od povprečja. Pri načrtovanju kuhinje pa je poleg estetike pomembno upoštevati tudi druge dejavnike. Kratke razdalje med glavnimi delovnimi postajami, izbira pravih funkcionalnih rešitev in ustrezna postavitev so ključni elementi pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje.

Če želite izkoristiti vsak centimeter svojega kuhinjskega prostora, vam priporočamo U postavitev, ki je še posebej primerna za manjše kuhinje. Tako boste imeli vse na dosegu roke, hkrati pa bo kuhinja videti urejeno in funkcionalno.

Če pa ste pripravljeni na nekaj popolnoma drugačnega, pa vam priporočamo, da pri izbiri kuhinjskih front izberete imitacijo keramičnih plošč. Takšen izgled je izjemno privlačen in edinstven, saj keramični izgled daje občutek prefinjenosti in elegance.

Kombinacija estetike in funkcionalnosti je ključna pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje. Zato ne oklevajte in obiščite nas, da si boste lahko ogledali našo ponudbo in si zagotovili kuhinjo, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam.

Category :

Fronta

Imitacija keramike, siva (281)

Barva korpusa

Svilnato siva (070)

Pult

Imitacija keramike, siva (375)

Ročaj

Nasadni ročaj, črna (600)

kuhinja po meri imitacija keramike

Preglejte si široko ponudbo v naši spletni trgovini.

Tisti, ki so prijavljeni na e-novice, dobijo prav posebne ugodnosti, zato če še nisi član GA kluba, priporočamo, da se prijavite in izkoristite nore popuste.

BARVE

Siva

OBDELAVA LIČNIC

Mat, Tekstura

ODTENKI

Svetli

STIL

Klasične, Moderne

MODEL

Spring