Gospodinjski prostor

UTILITY

Poleg kuhinj vam po novem nudimo še ostalo notranjo opremo za vaš dom, kot so jedilnica, dnevna soba, predsoba, utility – gospodinjska soba, kopalnica.

Ponujamo širok izbor materialov, barv in dekorjev.

Stanovanje se opremi v celoti in prilagodi vašim meram in željam. Ključno je, da lahko kupcem na enem mestu ponudimo vse, od začetka do konca.

Zaposleni v GA+kuhinje smo z vami vse od informativnega izrisa, nakupa kuhinje, aparatov in dodatne opreme, izmere na lokaciji, informiranja, izvedbe naročila, demontaže in odvoza obstoječe kuhinje, ob dostavi in montaži nove kuhinje in ne nazadnje ob poprodajni podpori, kadar jo kupec potrebuje.

UTILITY ali gospodinjski delovni prostor

Utility

Danes mnoge hiše in stanovanja nimajo več kleti, zato se vse reči, ki jih vsakodnevno potrebujemo in niso vidne za vsakogar, lahko shranimo v en prostor – utility.

To je prostor za shranjevanje, pranje perila, likanje in čiščenje.

Namen gospodinjske sobe je multifunkcionalnost, ergonomičnost in uporabnost. Z vsemi prilagoditvami, ki jih ustvarimo, je opravljanje vsakodnevnih opravil enostavnejše.

Ker je za pranje potrebna voda, je najbolj enostavno »utility« načrtovati poleg kopalnice oziroma kuhinje, ni pa nujno.

Odlična rešitev za odlaganje košare s perilom je izvlečni pult pod pralnim strojem ali v neposredni bližini. Tako se zagotovi dodaten delovni prostor, ko ga potrebujete.

Infinity police omogočajo dodaten prostor za shranjevanje v ozkih prostorih in so izdelane po meri.

Če vas skrbi, da bo pralni stroj »shodil«, se nimate ničesar bati, saj vgrajen kovinski podstavek in nogice poskrbijo za izjemno ojačitev in pralni stroj bo ostal na mestu (tudi med centrifugiranjem).

Pralni in sušilni stroj na višini bosta poskrbela za lažje nalaganje perila v stroj in s tem poskrbela za vašo hrbtenico.

Pralni in sušilni stroj lahko ob pomanjkanju prostora postavite enega na drugega.

Košare za ločevanje perila (belo, temno in pisano perilo) se izvlečejo, kadar želite vanje vreči umazano perilo. Po potrebi se lahko odstanijo.

Visoke regalne omare se uporabljajo za zaboje napitkov in hrano, katera se skladišči čez zimo.

Visoke omare za omelo imajo prostor v notranjosti in so prilagojene čistilnim sredstvom ter pripomočkom za čiščenje. Mnoga med njimi so strupena, zato je najbolje, da so spravljena visoko ali v zaklenjeni omari – izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

Poleg polic, boste za perilo potrebovali tudi stojalo ali omaro, kamor je možno obesiti oblačila na obešalnikih.

Izkoristek-prostora-utility


Verjetno boste potrebovali tudi umivalnik za ročno pranje perila oziroma umivalnik, kamor boste odlili umazano vodo iz vedra po pomivanju, naj bo velik in globok.
Tla naj bodo odporna na vlago in enostavna za čiščenje – najboljša je keramika.
Stene naj bodo svetle in ravno tako odporne za vlago.

Utility-2
MORDA VAS ZANIMA TUDI